Φρόσω Κυριακού για το τροχαίο με τον Παντελίδη:Τη δικαίωση, τη νιώθεις μέσα σου αν λες την αλήθεια

Το μήνυμα της συνοδηγού του μοιραίου τζιπ μέσω του δικηγόρου της στο Star

Λίγες ώρες μετά το πόρισμα της Εισαγγελίας που έδειξε πως ο οδηγός του οχήματος ήταν ο Παντελής Παντελίδης, ο δικηγόρος της Φρόσως Κυριακού, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον πόλεμο που δέχτηκε η πελάτισσά του, ενώ έλεγε μόνο την αλήθεια.

«Όλο αυτό το διάστημα η κυρία Κυριακού προσπαθεί να απέχει από αυτή την ιστορία, από οποιοδήποτε σχόλιο και από οποιαδήποτε δικογραφία αλλά να απέχει και από οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος. Αντίθετα, όλο αυτό το διάστημα δέχεται ύβρεις και απειλές, οι οποίες έχουν ως σκοπό να θίξουν την ηθική και την υπόληψή της. Έγινε προσπάθεια να μετατραπεί από θύμα σε θύτης και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση. Ο εισαγγελέας μελετώντας τη δικογραφία κατέληξε στο συμπέρασμα  πως δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να ασκηθεί ποινική δίωξη στην Φρόσω Κυριακού για ανθρωποκτονία από αμέλεια αφού βρίσκονταν στην θέση του συνοδηγού» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Άσπρος και συμπλήρωσε:

«Η κυρία Κυριακού από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει σε ποια θέση καθόταν ποιος άρα η εισαγγελική απόφαση ήρθε για να επιβεβαιώσει τους αληθείς ισχυρισμούς μας. Ο μοναδικός μας σκοπός ήταν να προστατεύσουμε την κυρία Κυριακού και όντως με τη διάταξη του εισαγγελέα, επιβεβαιώνεται η αλήθεια της. Την δικαίωση, την νιώθεις εσύ μέσα σου αν λες την αλήθεια. Δεν περίμενε να επιβεβαιωθεί από κάποιον η αλήθεια της. Είναι ένα πρόκριμα για εμάς. Κανείς δεν σεβάστηκε την ιδιωτικότητά της,  προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της».

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top