Μέχρι και πρόβα έκανε το σατανικό ζευγάρι πριν δολοφονήσει το γιατρό στη Σητεία

Το DNA και τα προβλήματα στο γάμο του

Χωρίς δικηγόρο εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Νεάπολης Λασιθίου Κρήτης, το σατανικό ζευγάρι που δολοφόνησε τον καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη το Σάββατο στη Σητεία, καθώς κανείς δεν δέχθηκε να το εκπροσωπήσει.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι ζήτησε και πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο 37χρονος και η 38χρονη έκαναν πρόβες για τη δολοφονία του 62χρονου γιατρού, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ ανήμερα των γενεθλίων του.

Η σύζυγος του καρδιολόγου, με την οποία είχαν ένα τρίχρονο παιδί, και ο δράστης ομολόγησαν ότι εδώ και τέσσερα χρόνια είχαν ερωτικό δεσμό και ότι ο 37χρονος Βούλγαρος ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για να δολοφονήσει τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι το παράνομο ζευγάρι είπε στην κατάθεσή του ότι το θύμα είχε σημαντική περιουσία και είχαν σκοπό να «βάλουν χέρι» στα χρήματά του σε περίπτωση που δεν συλλαμβάνονταν.

Πάντως, ο 62χρονος καρδιολόγος φέρεται ότι είχε υποψιαστεί την σχέση της συζύγου του με τον συμπατριώτη της και ότι είχε αρχίσει να αμφιβάλει ότι είναι ο πατέρας του 3χρονου γιου τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ζητήσει να γίνει τεστ DNA στο παιδί, λόγος για τον οποίο καβγάδιζαν πάρα πολύ συχνά με τη σύζυγό του, η οποία φοβόταν ότι θα τη χώριζε αν το τεστ έδειχνε ότι πατέρας του παιδιού ήταν ο εραστής της.

Η 38χρονη Βουλγάρα ήταν η τέταρτη σύζυγος του γιατρού και τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι πριν από τουλάχιστον μια εβδομάδα ο 37χρονος αστυνομικός αποφάσισε να έρθει στην Κρήτη για να του δείξει η ερωμένη του το δρομολόγιο που ακολουθούσε το Σαββατοκύριακο ο καρδιολόγος, πηγαίνοντας στον Μακρύ Γιαλό για να εξετάσει τους ασθενείς του.

Τα λάθη όμως του Βούλγαρου, ο οποίος έστησε ενέδρα στο γιατρό σε ένα σημείο γεμάτο κυνηγούς, αλλά και το γεγονός ότι παράτησε την καραμπίνα με την οποία εκτέλεσε το γιατρό κοντά στο σημείο με τα αποτυπώματά του πάνω της, οδήγησαν στη σύλληψή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top