Εντάσεις κι επεισόδια στο Ηράκλειο - Διαδηλωτές κατά κυβέρνησης

Η αστυνομία είχε αποκλείσει το ξενοδοχείο όπου μίλαγε ο Πρωθυπουργός

Εντάσεις κι επεισόδια στο Ηράκλειο Κρήτης

Έντονη η παρουσία της αστυνομίας στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, καθώς συνολικά 55 σωματεία και συνδικαλιστικοί φορείς, φοιτητές και αγρότες που κατέφθασαν από διάφορα σημεία της Κρήτης σε δυο σημεία της πόλης, στην πλατεία Κορνάρου και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Δρόμοι έκλεισαν και οι τροχονόμοι χρειάστηκε να αλλάξουν την κυκλοφορία των οχημάτων, προκαλώντας συμφόρηση.

Ακόμα, οι δρόμοι γέμισαν με κλούβες της αστυνομίας, ταινίες και σχοινιά που απαγόρευαν την κυκλοφορία σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης και τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Μάλιστα, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ, όπου μιλά ο πρωθυπουργός, έχει εγκατασταθεί μέχρι και ανιχνευτής μετάλλων!

Στην πλατεία Ελευθερίας, διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για τις πολιτικές της κυβέρνησης. Οι κλούβες των ΜΑΤ δεν τους άφηναν να κατευθυνθούν προς το ΑΣΤΟΡΙΑ, προκαλώντας τον θυμό τους. Τα αίματα «άναψαν» μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών.

Την ίδια στιγμή, οι διαδηλωτές ζήτησαν να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματα τους προς τον Αλέξη Τσίπρα, αίτημα που δεν έγινε δεκτό, όπως και το αίτημά τους να έχουν οπτική επαφή με το σημείο που θα μιλούσε ο Πρωθυπουργός.

Η εικόνα με τις διμοιρίες των ΜΑΤ παρατεταγμένες στο κέντρο του Ηρακλείου είναι για τους κατοίκους μια εικόνα πρωτόγνωρη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top