Μόνο στο Star: Ο σύζυγος της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στον φονικό σεισμό της Μυτιλήνης

Ο Γιώργος Βαληλής κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον φονικό σεισμό στη Λέσβο, ο σύζυγος της μοναδικής γυναίκας που έχασε τη ζωή της, κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του. Με αφορμή τον σεισμό στο Μεξικό, ο Γιώργος Βαληλής μιλάει στην κάμερα του Star για τη σύζυγό του και τη θέλησή του για ζωή.

Οι εικόνες από τον σεισμό στο Μεξικό φέρνουν στο μυαλό του Γιώργου Βαληλή τον φονικό σεισμό της 12ης Ιουνίου στην Λέσβο, όταν το χωριό του, η Βρίσα, καταστράφηκε ολοκληρωτικά.

O κ. Γιώργος Βαληλής

Τους δύο τελευταίους μήνες, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

«Χάσαμε τα πάντα. Χάσαμε την Ελένη, δεν μπόρεσα να πάω ούτε στον τάφο της να ανάψω ένα κεράκι» λέει σπαρακτικά.

Η Ελένη πάλευε δυο χρόνια με τον καρκίνο και έχασε τη ζωή της από τον εγκέλαδο…  Ο Γιώργος έφτασε βαριά τραυματισμένος στο ΚΑΤ .

Έχασε τη σύζυγό του, το σπίτι του, τα υπάρχοντά του, και χάρη στη θέλησή του για ζωή κατάφερε μέσα σε 2 μήνες και 3 μέρες να σταθεί ξανά στα πόδια του.

«Το πίστευα, είχα θέληση και αισιοδοξία. Ήμουν δυνατός. Το πρωί φυσιοθεραπεία, μετά πισίνα, γυμναστήριο. Ξεκινάνε όλα από την αρχή σαν τα μικρά παιδιά. Στην αρχή μπουσουλάνε και μετά κάνουν τα πρώτα τους βήματα» περιγράφει ο ίδιος.

Όσο για το αν θα γυρίσει στο νησί; «Θα πάω να μαζέψω από τα συντρίμμια τα συντρίμμια μου».

Η Βρίσα έχει μετατραπεί πια σε ένα χωριό φάντασμα.

Η αδικοχαμένη Ελένη Βαληλή

Ο Γιώργος θέλει να γυρίσει στο νησί όσο τίποτα... Να αγκαλιάσει τα παιδιά του! Μιλάνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό, όπως λέει ο ίδιος. Αυτό που θέλει είναι «να πάμε σπίτι να αγκαλιαστούμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top