«Τον σκότωσα γιατί μιλούσε άσχημα για τον πατέρα μου» - Η απολογία του 24χρονου για τη δολοφονία στη Νίκαια

Αφαίρεσε τη ζωή από τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε

Ομολόγησε ο 24χρονος που δολοφόνησε το θείο του

Τη δολοφονία του ανθρώπου που τον μεγάλωσε από μικρό παιδί, ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 24χρονος, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε δολοφόνησε τον θείο του μέσα στο διαμέρισμά του στη Νίκαια.

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 17 Αυγούστου, όταν ο αδελφός του θύματος μπήκε στην διπλοκατοικία τους στη Νίκαια και αντίκρισε τον 55χρονο λογιστή νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο δράστης είχε κατακρεουργήσει το θύμα του με πάνω από δέκα μαχαιριές και όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών είχε σκηνοθετήσει δήθεν ληστεία και την παραβίαση του πίσω παραθύρου.

Παρ’ όλ’ αυτά με το σκηνικό του εγκλήματος δεν «έδεναν» οι δέκα μαχαιριές που είχε δεχθεί το θύμα, ενώ σε ένα από τα συρτάρια του σπιτιού βρέθηκε κι ένας φάκελος με 2.500 ευρώ.

Τελικά οι αστυνομικοί εντόπισαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη και διαπίστωσαν ότι ήταν ο ανιψιός του 55χρονου λογιστή, τον οποίο μάλιστα είχε μεγαλώσει μετά το θάνατο των γονιών του.

Ο 24χρονος συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημά του, αποκαλύπτοντας και το κίνητρο της δολοφονίας.

«Επισκέφθηκα το θείο μου προκειμένου να του επιστρέψω κάποια χρήματα που μου είχε δανείσει. Καθίσαμε να συζητήσουμε και ξεκίνησε να κάνει προσβλητικά σχόλια για την μνήμη του νεκρού πατέρα μου, με αποτέλεσμα να θολώσω, να αρπάξω ένα μαχαίρι από την κουζίνα και να των σφάξω», είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του δράστη, αστυνομικός εν ενεργεία εκείνη την εποχή, είχε βρεθεί δολοφονημένος μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του στην περιοχή των Πετραλώνων το 2004.

Τότε, ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε συμμορία ληστών, οι οποίοι επιχείρησαν να τον ληστέψουν και τον σκότωσαν γιατί τους αντιστάθηκε. Μετά από λίγα χρόνια μάλιστα έφυγε η ζωή και η μητέρα του και την ανατροφή του είχε αναλάβει ο 55χρονος λογιστής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top