Εξιχνίαση εγκλήματος: Το παιδί που είχε μεγαλώσει ο δολοφόνος του λογιστή στη Νίκαια

Είχαν συχνούς τσακωμούς για οικονομικά θέματα

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στη Νίκαια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του 54χρονου λογιστή μέσα στο διαμέρισμά του στη Νίκαια στις 17 Αυγούστου, καθώς δολοφόνος φέρεται να είναι ο 24χρονος ανιψιός του θύματος, τον οποίο είχε μεγαλώσει από μικρό παιδί.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αντιμετώπιζε προβλήματα με χρήση ναρκωτικών και πολύ συχνά καυγάδιζε με το θείο του για οικονομικά θέματα, απαιτώντας από εκείνον περισσότερα χρήματα.

Ένας τέτοιος καυγάς εκτιμάται ότι ξεκίνησε και το μοιραίο βράδυ του Αυγούστου, αν και η αστυνομία δεν αποκλείει ο 54χρονος να ζήτησε από τον ανιψιό του να του επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δανείσει.

Σύμφωνα μάλιστα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος του 54χρονου ήταν βίαιος, καθώς έφερε πάνω από δέκα μαχαιριές στο θώρακα και στο σώμα. 

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη θλίψη είναι το γεγονός ότι ο 54χρονος λογιστής είχε μεγαλώσει από μικρό παιδί τον ανιψιό του, καθώς ο πατέρας του είχε βρεθεί δολοφονημένος σε πορτ μπαγκάζ στη Νέα Χαλκηδόνα σε ηλικία 39 ετών, ενώ λίγα χρόνια αργότερα πέθανε και η μητέρα του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top