Πάτρα: 35χρονη γυναίκα κινδυνεύει να μείνει με σημάδια για όλη της την ζωή μετά από τσίμπημα μέδουσας (φώτο σοκ)

Το λάθος που έκανε και αποδείχτηκε μοιραίο / Πρώτη ανάρτηση: 16-09-2017 16:41

Κινδυνεύει να μείνει για πάντα σημαδεμένη απο μέδουσα

Το φετινό καλοκαίρι ήταν «εφιάλτης» για τον Κορινθιακό, ο οποίος «γέμισε» τσούχτρες και μέδουσες, με αποτέλεσμα οι λουόμενοι να μην μπορούν να κολυμπήσουν ελεύθερα.

Αν και πολλά ήταν τα περιστατικά εκείνων που ήρθαν σε επαφή με τα θαλάσσια ασπόνδυλα γλιτώνοντας με μικρά σημάδια και πόνο, μια 35χρονη γυναίκα από την Πάτρα δεν είχε την τύχη, καθώς κινδυνεύει να μείνει σημαδεμένη για μια ζωή έπειτα από τσίμπημα που δέχτηκε από μέδουσα ενώ κολυμπούσε.

Η ΑΤΥΧΗ 35ΧΡΟΝΗ/ΦΩΤΟ DETE

Όπως μεταδίδει το dete, η νεαρή γυναίκα μάνα δυο παιδιών είχε πάει για μπάνιο στη θαλάσσια περιοχή του Δρεπάνου.

Τότε μια τεράστια μέδουσα «κόλλησε» τα πλοκάμια της στο πρόσωπό της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βγει έντρομη από την θάλασσα και πάνω στον πανικό της να ρίξει ζεστό νερό επάνω της.

Αυτό ήταν και το λάθος της, καθώς μετέτρεψε τη μέδουσα σε βεντούζα και εκείνη παρέμεινε κολλημένη σε τμήμα του στήθους και του προσώπου της.

Η αδυναμία αποκόλλησης της μέδουσας από το σώμα της σε συνδυασμό με τους αφόρητους πόνους, την οδήγησε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου εκεί για την αφαίρεση της έγινε επέμβαση, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διήμερη νοσηλεία της και της τοποθετήθηκε και ορός.

Η 35χρονη, η οποία εργάζεται περιστασιακά αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό σπιτιών, πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία δύο ημερών. Το χειρότερο όμως γι' αυτή είναι πως κινδυνεύει για όλη τη ζωή να φέρει σημάδια στο πρόσωπο και το στήθος της καθώς τα αποτυπώματα από τις πληγές της μέδουσας θα μείνουν.   Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα – όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί – είναι να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση το κόστος της οποίας εκτιμάται πως θα φτάσει τις 3.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν διαθέτει.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top