Μόνο στο STAR: O διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών για τον μουσικό που ασελγούσε σε παιδιά

Ο διάσημος φλαουτίστας το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν «κύλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω»

Ένας  φλαουτίστας που διέπρεπε με τις πιο διάσημες ορχήστρες της Ελλάδος συνελήφθη από αστυνομικούς με την κατηγορία ότι ασελγούσε σε 9χρονη μαθήτριά του σε ωδείο. Οι συνάδελφοί του, σοκαρισμένοι, δεν πίστευαν ότι ο κορυφαίος μουσικός με τον οποίον συνεργάζονταν αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

Κανείς δεν περίμενε ότι πίσω από το άνθρωπο που μάγευε το κοινό με το φλάουτο του σε μεγάλες συναυλίες θα κρυβόταν, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας αδίστακτος παιδόφιλος. 

O διευθυντής της κρατικής ορχήστρας Αθηνών μίλησε στο Star, σοκαρισμένος από την είδηση ότι ένας από τoυς κορυφαίους μουσικούς του αντιμετωπίζει την κατηγορία ότι ασελγούσε επανειλημμένως σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Ο 60χρονος άντρας, τις φωτογραφίες του οποίου έδωσε στην δημοσιότητα η Ελληνική αστυνομία, ήταν κορυφαίος φλαουτίστας στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, στη συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και την Κρατική Ορχήστρα της Σόφιας, στην κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στην συμφωνική ορχήστρα του δήμου Αθηναίων και στην κρατική ορχήστρα Αθηνών, ενώ είχε συνεργαστεί με τα πιο διάσημα καλλιτεχνικά ονόματα.

Η αποκάλυψη για τη δράση του διάσημου φλαουτίστα ήρθε μετά την άρνηση ενός 9χρονου κοριτσιού να συνεχίσει να παρακολουθεί τα μαθήματα που του παρέδιδε σε ωδείο των βαρειών προαστίων. Το μικρό κορίτσι αποκάλυψε στους γονείς του ότι ο δάσκαλος μουσικής την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Η διευθύντρια του ωδείου, αντιλαμβανομένη την δημοσιογραφική παρουσία μας, ειδοποίησε την αστυνομία να μας απομακρύνει.

Ο διάσημος φλαουτίστας, 60 χρονών και πατέρας δυο παιδιών, το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν «κύλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω».

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, βρήκαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο μαζί με δύο ηλεκτρονικούς φορητούς υπολογιστές και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του προέκυψαν στοιχεία για πιθανή ασέλγεια σε βάρος δυο ακόμη ανήλικων κοριτσιών. Όλα τα στοιχεία εξετάζονται από τους αστυνομικούς, με τον διάσημο μουσικό να αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, όπως αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών κατ' εξακολούθηση, την κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκων, την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για την κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top