Προφυλακιστέος ο 60χρονος καθηγητής μουσικής που ασελγούσε σε μαθήτριές του

Ο Παναγιώτης Δράκος θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 60χρονο καθηγητή σε Ωδείο της Αττικής, Παναγιώτη Δράκο, ο οποίος, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα από το star.gr, είχε κάνει την ζωή κόλαση σε τρεις ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας 9 ετών (τα δυο κοριτσάκια) και 11 ετών (το άλλο).

Ο δράστης, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη των παιδιών, ασελγούσε σε βάρος τους, μέσα στο Ωδείο που βρίσκεται στην βορειανατολική Αττική, δίχως οι ιδιοκτήτες του Ωδείου να γνωρίζουν το παραμικρό.

Η φρίκη για τις ανήλικες μαθήτριες ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου. Ο 60χρονος, είχε τοποθετήσει μια φωτογραφική μηχανή (όχι σε κρυφό σημείο), έστηνε τα κοριτσάκια και τα φωτογράφιζε δίχως εκείνα να το καταλαβαίνουν.

Ένα από τα κοριτσάκια δεν άντεξε άλλο και αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε στους γονείς του. Η καταγγελία, έγινε στα τέλη Ιουλίου, ενώ οι γονείς καθυστέρησαν να την κάνουν καθώς δεν ήξεραν πώς να διαχειριστούν όλο αυτό που είχε συμβεί.

Το δεύτερο κοριτσάκι δεν είπε τίποτα σε κανέναν, απλά ξαφνικά σταμάτησε να πηγαίνει στο Ωδείο, δίχως να εξηγήσει τον λόγο.

Το τρίτο παιδί είναι σε διακοπές και δεν έχει εξεταστεί ακόμα.

Ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών, καθώς έκανε αρκετό καιρό μάθημα μαζί τους. Γι’ αυτό και τα παιδιά στην αρχή δεν μιλούσαν.

Αν και η αστυνομία έχει στα χέρια της 3 περιπτώσεις, θεωρεί εξαιρετικά πιθανό ο συγκεκριμένος να έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια.

Μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 60χρόνος Παναγιώτης Δράκος κρίθηκε προφυλακιστέος και πρόκειται να οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top