Κορυφώνεται το θρίλερ με την απαγωγή Λεμπιδάκη - «Φέρτε τα λεφτά, αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία»

Τι απαντούν οι συγγενείς του επιχειρηματία

Μετά από... 161 ημέρες ομηρίας του "βασιλιά των πλαστικών" Μιχάλη Λεμπιδάκη, οι απαγωγείς του ξαναεμφανίστηκαν, με... μικρότερες πλέον απαιτήσεις. 

«Αυτή τη φορά οι απαγωγείς έκαναν, όπως φαίνεται, ένα βήμα πίσω, ζητώντας να τους καταβληθούν 30.000.000 ευρώ. Η οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν δύναται να δώσει αυτό το ποσό και παραμένει στην αρχική δήλωσή της ότι έχει στη διάθεσή της 10.000.000 ευρώ», είπε στο Star η δημοσιογράφος Βάλια Μπούη.

Οι συγγενείς του επιχειρηματία φέρονται να ενημέρωσαν και πάλι πως αδυνατούν να συγκεντρώσουν περισσότερα χρήματα, καθώς δεν έχουν άλλο ρευστό, παρά μόνον ακίνητη περιουσία. Ωστόσο,οι απαγωγείς, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ...θέση ισχύος και μελετημένων κινήσεων, έκαναν λόγο για την "τελευταία ευκαιρία", απαιτώντας να μην τους ενοχλήσουν ξανά, σε περίπτωση που δεν συγκεντρώσουν το ποσό.

Δείτε επίσης: Τελεσίγραφο από τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη: «Τελευταία ευκαιρία τα 30 εκατομμύρια»

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ της απαγωγής Λεμπιδάκη – Το κρησφύγετο και τα «παιχνίδια» των απαγωγέων

Δείτε επίσης: Έτσι απέδειξαν οι απαγωγείς ότι ο επιχειρηματίας Λεμπιδάκης ζει!

Δείτε επίσης: Τελευταία εξέλιξη στο θρίλερ της απαγωγής Λεμπιδάκη: Ο επιχειρηματίας έδωσε σημάδι ζωής; «Κάντε κουράγιο»

«Οι απαγωγείς με τους συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη αντάλλαξαν και αυτή τη φορά γραπτά μηνύματα, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν τους τελευταίους μήνες», πρόσθεσε η δημοσιογράφος Βάλια Μπούη.

Οι εξελίξεις σε αυτό το θρίλερ... για γερά νεύρα, τρέχουν, λίγες ημέρες μετά την επιστολή-απόδειξη ζωής, που έλαβαν ταχυδρομικά οι συγγενείς του 54χρονου.

Μία και μοναδική χειρόγραφη σελίδα, όπου φέρεται να έχει αναγνωριστεί ο γραφικός χαρακτήρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, έχει αναπτερώσει τις ελπίδες των δικών του ανθρώπων, πως είναι ακόμη ζωντανός.

ΕΝΑ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ 

Σχεδόν έξι μήνες βρίσκεται όμηρος στα χέρια των απαγωγέων του ο επιχειρηματίας, Μιχάλης Λεμπιδάκης.  Από την πρώτη στιγμή οι απαιτήσεις των απαγωγέων ήταν υπερβολικές. Από το αρχικό ποσό των 100.000.000 ευρώ είχαν πέσει στα 70.000.000 ευρώ. Ποσό το οποίο για μεγάλο διάστημα δεν διαπραγματεύονταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έχουν υποχωρήσει στις απαιτήσεις τους και τώρα ζητούν περίπου 30.000.000 ευρώ. Και πάλι υπέρογκο ποσό, το οποίο δεν είναι δυνατό να βρει η οικογένεια, όπως τους έχει αναφέρει στην ανταλλαγή μηνυμάτων. Τα χρήματα που μπορεί να συγκεντρώσει είναι περίπου 15.000.000 ευρώ. Οι αρχές θεωρούν ότι οι απαγωγείς κρατούν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη σε κρησφύγετο στην Κρήτη και δεν θα ρίσκαραν να τον μεταφέρουν σε άλλη περιοχή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top