Τελευταία εξέλιξη στο θρίλερ της απαγωγής Λεμπιδάκη: Ο επιχειρηματίας έδωσε σημάδι ζωής; «Κάντε κουράγιο»

Ο απαχθείς φέρεται να έστειλε νέα επιστολή στην οικογένεια του - Πρώτη ανάρτηση: 29-08-2017 17:07

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της οικογένειας του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος απήχθη το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2017 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σχεδόν έξι μήνες μετά την απαγωγή που συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι απαγωγείς, δεν επέλεξαν να στείλουν ένα βιντεομήνυμα μέσω USB ή κάποιο γραπτό μήνυμα, όπως έκαναν στο παρελθόν για να βεβαιώσουν πως ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ζωντανός, αλλά… διαφοροποιήθηκαν, «επενδύοντας» στο συναίσθημα…

Επέλεξαν να στείλουν μια ιδιόχειρη συγκινητική επιστολή του επιχειρηματία, ώστε η οικογένεια να πιστέψει ότι ζει και να βρουν τα λύτρα -περίπου 40.000.000-50.000.000 ευρώ -που ζητούν οι απαγωγείς.

Η επιστολή ταχυδρομήθηκε από άγνωστο σημείο και παραδόθηκε στην οικογένεια του απαχθέντα την περασμένη Παρασκευή.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ της απαγωγής Λεμπιδάκη – Το κρησφύγετο και τα «παιχνίδια» των απαγωγέων

Δείτε επίσης: Έτσι απέδειξαν οι απαγωγείς ότι ο επιχειρηματίας Λεμπιδάκης ζει!

Δείτε επίσης: Πληροφορίες STAR! Αδιαπραγμάτευτοι οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη επιμένουν στα λύτρα των 50 εκατ.ευρώ

Δείτε επίσης: ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ: Πρωτόγνωρος για τα ελληνικά χρονικά ο τρόπος με τον οποίο ζήτησαν την παράδοση λύτρων

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ιδιόχειρη επιστολή ο Λεμπιδάκης... δίνει θάρρος στην οικογένεια του, τους εμψυχώνει να έχουν κουράγιο και πίστη, δίνοντας τους την υπόσχεση ότι πολύ σύντομα θα τελειώσουν όλα και θα είναι και πάλι κοντά τους.

Η τελευταία αυτή επιστολή έρχεται σε αντίθεση με άλλη ιδιόχειρη που είχε αποσταλεί και πάλι από τον απαχθέντα στην οικογένεια του, όπου τότε ζητούσε από τους στενούς του συγγενείς (προφανώς μετά από πιέσεις των απαγωγέων) να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούσαν οι απαγωγείς και να τους τα παραδώσουν, λέγοντας χαρακτηριστικά «δώστε τα, δεν αντέχω».

Η αστυνομία φαίνεται ότι έχει αρκετά στοιχεία για την υπόθεση, υπάρχουν υποψίες ακόμη και για συγκεκριμένα άτομα, αλλά δεν θα γίνει καμία κίνηση, αν πρώτα δεν αφεθεί με ασφάλεια ο επιχειρηματίας να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του.

Πριν σταλεί η επιστολή πάντως, οι απαγωγείς δεν είχαν δώσει σημείο ζωής του επιχειρηματία για περίπου ένα μήνα, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερο το δράμα για την οικογένεια.

Από την πρώτη στιγμή οι απαιτήσεις των απαγωγέων ήταν υπερβολικές. Από το αρχικό ποσό των 100.000.000 ευρώ είχαν πέσει στα 70.000.000 ευρώ. Ποσό το οποίο για μεγάλο διάστημα δεν διαπραγματεύονταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έχουν υποχωρήσει στις απαιτήσεις τους και τώρα ζητούν περίπου 40.000.000-50.000.000 ευρώ. Και πάλι υπέρογκο ποσό, το οποίο δεν είναι δυνατό να βρει η οικογένεια, όπως τους έχει αναφέρει στην ανταλλαγή μηνυμάτων. Τα χρήματα που μπορεί να συγκεντρώσει είναι περίπου 15.000.000 ευρώ.

Το αν η επιστολή γράφτηκε ή όχι από τον ίδιο τον επιχειρηματία μένει να αποδειχτεί και όλοι ευελπιστούμε το θρίλερ αυτό να έχει αίσιο τέλος και ο Μιχάλης Λεμπιδάκης να βρεθεί σύντομα ξανά στην αγκαλιά της οικογένειας του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top