Πόρτο Ζόρο: Η ειδυλλιακή παραλία της Ζακύνθου που μαγεύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο

Δείτε στο ρεπορτάζ του Star την υπέροχη παραλία που ανταγωνίζεται επάξια το διάσημο Ναυάγιο

Mπορεί η πιο διάσημη παραλία της Ζακύνθου να είναι το πασίγνωστο Ναυάγιο, ωστόσο άλλη μια ειδυλλιακή παραλία στα νότια του νησιού, το Πόρτο Ζόρο, το ανταγωνίζεται επάξια και προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες.

Τα μεγάλα βράχια που ξεπροβάλουν μέσα από την θάλασσα σε συνδυασμό με τη χρυσή αμμουδιά δίνουν στο Πόρτο Ζόρο το δικό του ιδιαίτερο χρώμα που μαγεύει όσους αναζητούν ένα εντυπωσιακό καταπράσινο τοπίο για να κάνουν το μπάνιο τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις μία σύγχρονης τουριστικής υποδομής.

Όπως χαρακτηριστικά είπε στο Star ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσας, «Το Πόρτο Ζόρο είναι μία από τις ωραίες παραλίες της Ζακύνθου και ειδικότερα του τοπικού διαμερίσματος της Βασιλικής, μαζί με την Μπανάνα, τον Γέρακα, τον Άγιο Νικόλα. Έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια. Είμαστε φουλ και θα συνεχίσουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη».

Η παραλία που βρίσκεται σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από το λιμάνι του νησιού, προσελκύει επίσης πολλούς λάτρεις των βυθών οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να βουτήξουν στο νερό και να κινηματογραφήσουν τις  βόλτες τους στα υποβρύχια λιβάδια της περιοχής.

Όσοι πάλι προτιμούν τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες θα βρουν στο Πόρτο Ζόρο το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσουν και να ξεχάσουν για λίγο τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Μπορεί η πιο διάσημη παραλία της Ζακύνθου να είναι το Ναυάγιο, το Πόρτο Ζόρο όμως είναι η πιο ωραία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top