Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη με Ι.Χ και λεωφορείο: «Ζήσαμε στιγμές τρόμου!Άγιοι μας προστάτεψαν» λέει ο οδηγός

Περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν το πούλμαν κατέληξε στα χωράφια-Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μετά το σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Ηρακλείου-Χερσονήσου στην Κρήτη, μίλησε ο οδηγός του πούλμαν.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το λεωφορείο συγκρούστηκε με Ι.Χ όταν αυτό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα ο 41χρονος οδηγός του αυτοκινήτου να βρει τραγικό θάνατο, ενώ το πούλμαν που είχε μέσα επιβάτες, έπεσε από την παλιά γέφυρα του Αποσελέμη στα χωράφια.

Περιγράφοντας τα σοκαριστικά λεπτά της σφοδρής σύγκρουσης, ο οδηγός του λεωφορείου δήλωσε στο neakriti:

«Ήταν τρομακτικό, απότομο και ακαριαίο.Θεϊκή δύναμη μας κράτησε ζωντανούς. Άγιοι, μας προστάτεψαν.Από το 1986 βρίσκομαι στο τιμόνι.Ποτέ στη ζωή μου δεν αντιμετώπισα κάτι τόσο τρομακτικό. Στην κατηφόρα περίμενα τον θάνατο. Έβλεπα να διαλύεται το τουριστικό λεωφορείο, από τα πόδια μου και κάτω.  Στο τέλος έκανε σάλτο και έσκασε στην πρώτη ελιά, όπου εκεί διαλύθηκαν τα πάντα ενώ στην επόμενη ελιά σταμάτησε το όχημα».

Ο ίδιος όπως μας περιγράφει στάθηκε τυχερός και τη στιγμή που κλαδιά ελαιόδεντρων έσπασαν το τζάμι του λεωφορείου, εισχωρώντας μέχρι το τιμόνι:

«Να είναι καλά ο συνοδός μου,ο Στάθης ο οποίος μου φώναζε να σκύψω τη στιγμή που έμπαινε στο όχημα ένα χονδρό κλαδί ελιάς.  Σκύβω ενώ ο κορμός χτυπά το χέρι μου με δύναμη και με πετάει δεξιά. Ζήσαμε στιγμές τρόμου.  Άκουγα ουρλιαχτά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top