Ταλαιπωρία για τους επιβάτες στο λιμάνι της Σαντορίνης-Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα

Άγνωστος προειδοποίησε ότι είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε αγκυροβολημένο πλοίο/ Πρώτη ανάρτηση: 10-08-2017 15:03

Tηλεφώνημα για βόμβα στο λιμάνι της Σαντορίνης

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα αγνώστου για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε πλοίο στο λιμάνι της Σαντορίνης με προορισμό τον Πειραιά, που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία δεκάδων επιβατών, οι οποίοι παρέμεναν υπομονετικά στο λιμάνι έως την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Με τη βοήθεια της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, κλιμάκιο του Λιμενικού με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο πραγματοποίησε ενδελεχή έλεγχο στα πλοία «Νήσος Σάμος», «Champions Jet I» και «Hellenic Highspeed».

Στα τρία πλοία δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο και αναχώρησαν με μικρή καθυστέρηση για το λιμάνι του Πειραιά.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο λιμάνι της Σαντορίνης, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου για τοποθέτηση βόμβας σε αγκυροβολημένο πλοίο.

Όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση προειδοποιώντας ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε πλοίο που βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Θήρας, χωρίς όμως να διευκρινίζει το όνομα του πλοίου.

Αποτέλεσμα ήταν πολλοί επιβάτες που εκείνη την ώρα περίμεναν να ταξιδέψουν, να υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς όπως είναι φυσικό, δεν τους επιτράπηκε να επιβιβαστούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top