Νέο ναρκωτικό από τα δάση του Αμαζονίου με παραλήπτη βιοθεραπευτή

Μπελάδες για Πολωνό βιοθεραπευτή-Πρώτη ανάρτηση: 09-08-2017 12:16

Στη σύλληψη ενός Πολωνού που ζει στην Αθήνα προχώρησε η αστυνομία, καθώς παρέλαβε στο σπίτι του δέμα με βότανα, τα οποία περιέχουν απαγορευμένη ναρκωτική ουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς που δηλώνει βιοθεραπευτής, παρέλαβε 5 κιλά του φυτού Psychotria Viridis, ή αλλιώς Τσακρούνα, το οποίο παράγει την ψυχεδελική χημική ουσία, διμεθυλτρυπταμίνη που είναι απαγορευμένη στη χώρα μας.

Η τσακρούνα ταξίδεψε μέσω Βελγίου για την χώρα μας. Το πακέτο θα το παραλάμβανε ένας 66χρονος από την Πολωνία που ζει χρόνια στην χώρα μας και στους αστυνομικούς δήλωσε βιοθεραπευτής. Η ψυχώτρια αβιρίδης είναι ένας θάμνος που μπορεί να γίνει μέχρι και δέντρο. Έχει κόκκινους μικρούς καρπούς και υπό συνθήκες θα μπορούσε να καλλιεργηθεί και στην χώρα μας.

Το ανακάτεμά του με άλλα φυτά απογειώνει την δράση του που μπορεί να φτάσει μέχρι τις 3 ώρες. Ο 66χρονος βιοθεραπευτής παρέλαβε τα δυο δέματα στην διεύθυνση του σπιτιού του και πάρα τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών δεν απάντησε το παραμικρό.

Τα φύλλα της τσακρούνας κατασχέθηκαν και στάλθηκαν στο χημείο του κράτους ενώ ο 66χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top