Φρίκη στη Λαμία! Έδωσαν σε μωρό 18 μηνών ναρκωτικό χάπι – Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο σύντροφός της- Πρώτη Ανάρτηση 02-08-2017 12:22

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Λαμία από την είδηση ότι ένα μωρό μόλις 18 μηνών μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο καθώς κατάπιε ναρκωτικό χάπι.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης στο Αυλάκι Στυλίδας. Το μωρό είχε καταπιεί το ναρκωτικό χάπι της ουσίας «Βουλμπεγκάλ», το οποίο όπως αποκαλύφθηκε του το είχε δώσει ο σύντροφος της μητέρας του.

Η ασφάλεια πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι, όπου διαμένει η 17χρονη μητέρα του μωρού με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της, τη μητέρα της και τον 23χρονο σύντροφό της, που είναι χρήστης ναρκωτικών.

Εκεί βρήκαν μικροποσότητες ηρωίνης, χασίς όπως και τα χάπια που φέρεται να πήρε το παιδί.

Μάλιστα όπως κατέθεσε η μητέρα τα χάπια βρίσκονταν αρκετά ψηλά και δεν μπορούσε να τα φτάσει το μωρό. Αποκάλυψε μάλιστα ότι το χάπι το έδωσε ο σύντροφός της για να τον αφήσει ήσυχο και να σταματήσει να γκρινιάζει.

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι ο 23χρονος θέλει να σκοτώσει τα τρία της παιδιά που τα έχει κάνει με άλλον άνδρα.

Το 18 μηνών αγοράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, καθώς η κατάστασή του υποτροπίασε και κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η ασφάλεια συνέλαβε τόσο τη 17χρονη μητέρα, όσο και τον 23χρονο με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λαμίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top