Παρανοϊκός οπλοφόρος τραυμάτισε έναν 46χρονο πατέρα – Ψάχνουν τον δράστη οι αρχές

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν σχολαστικά βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο Πέραμα

Την ταυτότητα του παρανοϊκού οπλοφόρου, ο οποίος σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα, επιλέγοντας στην τύχη τον πρώτο μοτοσικλετιστή που εκείνη την ώρα κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά, προσπαθούν να εντοπίσουν οι διωκτικές αρχές.

Δείτε επίσης: Πυροβολισμός στη Δραπετσώνα: Το βλήμα θα δείξει αν ο δράστης τραυμάτισε σκόπιμα τον 46χρονο μοτοσυκλετιστή

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν σχολαστικά τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των εταιριών που βρίσκονται περιμετρικά της λεωφόρου, αλλά και το οπτικό υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας κοντά στα τούνελ, ελπίζοντας να εντοπίσουν έστω και ένα καρέ με αποτυπωμένη την εικόνα του αδίστακτου δράστη. 

Από τη βολίδα του όπλου, ο 46χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε στο κεφάλι. 

Από το τραύμα στο κεφάλι ο 46χρονος μοτοσικλετιστής, έχασε τις αισθήσεις του πάνω στην μηχανή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, καθώς έπεσε και σύρθηκε στην άσφαλτο για δεκάδες μέτρα.  

Ο 46χρονος, ο οποίος είναι πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, νοσηλεύεται στην εντατική και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται σταθερά. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top