Πυροβολισμός στη Δραπετσώνα: Το βλήμα θα δείξει αν ο δράστης τραυμάτισε σκόπιμα τον 46χρονο μοτοσυκλετιστή

Πού κινείται η αστυνομία

Σοκ προκαλεί ο σοβαρότατος τραυματισμός ενός μοτοσικλετιστή, ο οποίος, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, έπεσε από τη μηχανή του γιατί έχασε τις αισθήσεις του από αδέσποτη βολίδα που καρφώθηκε στο κεφάλι του. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, πυροβολήθηκε από καραμπίνα, ενώ κινούνταν σε  λεωφόρο  ταχείας κυκλοφορίας στο Πέραμα.

Έφτανε με τη μηχανή του στο τούνελ της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Πέραμα, όταν ξαφνικά  οι άλλοι οδηγοί που κινούνταν δίπλα του τον είδαν έντρομοι να χάνει τις αισθήσεις του, να αφήνει τα χέρια από το τιμόνι, να πέφτει με τη μηχανή και να σέρνεται στην άσφαλτο.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Αρχικά, όλοι πίστεψαν ότι ήταν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η υπόθεση, ωστόσο, πήρε διαστάσεις θρίλερ, όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος δευτερόλεπτα πριν πέσει από τη μηχανή, είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από βολίδα κυνηγετικής καραμπίνας.

Αμέσως ενημερώθηκε η ασφάλεια Πειραιά, ενώ ο 46χρονος, ο οποίος είναι πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Metropolitan σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι πρόκειται για κάποιον ασυνείδητο, ο οποίος πυροβόλησε με καραμπίνα από έναν προσωρινό καταυλισμό κοντά στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα. Η ιατροδικαστική έρευνα, ωστόσο, θα δείξει  από τη φορά του βλήματος εάν ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα και τραυμάτισε τυχαία τον 46χρονο, ή σημάδεψε τον διερχόμενο μοτοσικλετιστή ως ελεύθερος σκοπευτής και πάτησε τη σκανδάλη. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top