Η συγκλονιστική εξομολόγηση ενός ανθρώπου που μόλις διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία

Χρειάζεται τη βοήθειά μας

Η απίστευτη εξομολόγηση ενός ανθρώπου που μόλις διαγνώστη

Ένας νέος άνθρωπος, ο Γιώργος, διαγνώστηκε ξαφνικά, χωρίς καμιά προειδοποίηση από τον οργανισμό του, με οξεία λευχαιμία.

Για να θεραπευτεί, χρειάζεται τη βοήθειά μας. Χρειάζεται να δώσουμε λίγο αίμα, για να βοηθήσουμε στη θεραπεία του. Ο ίδιος γνωστοποίησε την κατάστασή του, με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο:

«Εκεί λοιπόν που δούλευα ανέμελος στην όμορφη Σύρο και το καλοκαίρι προχωρούσε όμορφα και ξένοιαστα, βρέθηκα εν μια νυκτί στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών με διάγνωση οξεία λευχαιμία..

Ήταν εκείνο το ένα κυτταράκι στο μυελό των οστών, τόσο μικρό όσο και η γη μπροστά στον απέραντο γαλαξία, που τόλμησε κι επαναστάτησε… Πήρε μαζί του κι άλλα κυτταράκια κι αυτά με τη σειρά τους και άλλα, ως που στο τέλος ήταν τα υγιή η μειονότητα και τα σκάρτα αυτά που πλέον έλεγχαν την πορεία μου.

Τώρα λοιπόν με έχουνε παστώσει στη χημεία (κάτι που κάποτε θα με ευχαριστούσε δεόντως) και περιμένουνε να σκοτωθούν τα επαναστατημένα γ@μοκύτταρα, μπας και ο οργανισμός ξεμπλοκάρει κι αρχίσει να ξαναδίνει τα κανονικά… Αυτή η φάση θα πάρει καιρό και δυστυχώς χρειάζεται βοήθεια τύπου ‘έχω γίνει βρυκόλακας μεγάλος και καταπίνω τα σακουλάκια με το αίμα στο φτερό’.

Συμπέρασμα… Όποιος/όποια έχει τη διάθεση και το χρόνο να δώσει κάνα σακουλάκι αιματάκι να τρώμε, να έρθει στο ΛΑΪΚΟ Γ.Ν.Α. και να πει ‘θέλω να δώσω αίμα για το φίλο μου το Βλάχο Γεώργιο του Κων/νου και της Μαρίας που βρίσκεται στην κλινική παθολογικής φυσιολογίας στον 4ο όροφο’.

Και ποιος ξέρει….ίσως σε λίγο καιρό από τώρα να ξυπνήσω σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο θα τρώω τυρόπιτα και θα πίνω μίλκοΚοινοποίησε το σε παρακαλώ!»

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top