Δάκρυα για τον Διονύση τους που σκοτώθηκε με το αεροσκάφος - Η "αυτοκρατορία" του καφέ, η λατρεία για τους αιθέρες και η προφητική ανάρτηση

Σε βαρύ πένθος η Λάρισα - Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι

Τσεκούρας:  Η "αυτοκρατορία" του καφέ και η προφητική ανά

Άσχημη μέρα ξημέρωσε σήμερα στην Λάρισα. Η πόλη βυθίστηκε στο πένθος μετά τον τραγικό χαμό του Διονύση Τσεκούρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του μαζί με τον 37χρονο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας Νίκο Γρηγορίου, όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στην περιοχή των Πλατανουλίων, 15 χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα.

Ο 43χρονος Διονύσης Τσεκούρας, ήταν μεγαλωμένος στην Αμφιλοχία, και είχε καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του «αυτοκρατορία» στο χώρο του καφέ στην περιοχή, αφού ήταν ο γενικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Illy στην Θεσσαλία. 

Στην Λάρισα τον ήξεραν πολλοί λόγω της δουλειάς του. Ήταν παντρεμένος με την αγαπημένη του Ελένη και πατέρας δύο παιδιών. Εκτός από τον καφέ, ο Διονύσης Τσεκούρας αγαπούσε πολύ τους αιθέρες.

Πετούσε με κάθε ευκαιρία που του δίνονταν, ενώ όπως είπαν στο onlarissa.gr φίλοι του, «ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του για τα αεροπλάνα, που αν μπορούσε να μας πετάξει όλους μαζί, θα το είχε κάνει».

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Λάρισα με αεροσκάφος που κατέπεσε! Αυτοί είναι οι 2 νεκροί

Δείτε επίσης: Τραγική κατάληξη για το αεροσκάφος της αερολέσχης Λάρισας που κατέπεσε– Δύο νεκροί

Δείτε επίσης: Ανατριχίλα! Τα συντρίμμια του αεροσκάφους που έπεσε στη Λάρισα

Η λατρεία του για τα αεροσκάφη και τον καφέ φαινόταν και από τον λογαριασμό του στο Facebook, που ήταν γεμάτος από φωτογραφίες με αεροπλάνα, ποτήρια και φλιτζάνια με καπουτσίνο και εσπρέσο!  

Από το Facebook του Διονύση δεν λείπουν και όμορφες εικόνες από ταξίδια που είχε κάνει με τις γυναίκες της ζωής του, την αγαπημένη του σύζυγο και τα δύο κοριτσάκια του.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι η τελευταία «ανοιχτή» δημοσίευση που έκανε στο Facebook ήταν ένα μικρό αεροπλάνο, όπως αυτό που του στέρησε τελικά τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος και την θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Το απόγευμα της Πέμπτης, όλοι όσοι αγάπησαν τον Διονύση θα του πουν το τελευταίο αντίο. Η κηδεία του θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα.

Με πληροφορίες από onlarissa.gr και Facebook

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top