Εισαγγελέας καλεί Τσελέντη για τον σεισμό της Λέσβου-Ξέσπασμα του σεισμολόγου κατά Σπίρτζη και ΣΥΡΙΖΑ

«Φιμώνουν και τρομοκρατούν»/ Πρώτη ανάρτηση: 14-07-2017 16:10

Κλήτευση από την Εισαγγελία για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τον σεισμό της Λέσβου, δέχτηκε ο Άκης Τσελέντης.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ξέσπασε κατά της κυβέρνησης και του Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη, λέγοντας πως «η "αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ και του Σπίρτζη υπηρετούν τη Δημοκρατία φιμώνοντας ελεύθερες επιστημονικές φωνές και τρομοκρατώντας».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο υπουργός είχε υποσχεθεί κάποια χρήματα για τη δουλειά του Γεωδυναμικού χωρίς όμως να τα έχει ακόμη δώσει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK:

«Μόλις προσγειώθηκα Νέο Δελχί και ενημερώθηκα απο τη γραμματέα μου ότι καλούμαι από την εισαγγελέα για δηλώσεις για το σεισμό της Λέσβου. Φαίνεται η "αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ και του Σπίρτζη υπηρετούν τη δημοκρατία φιμώνοντας ελεύθερες επιστημονικές φωνές και τρομοκρατώντας (αυτούς που ψαρώνουν βέβαια όχι εμένα). Ακόμα είναι νωπές οι υποτιμητικές δηλώσεις του Σπίρτζη στη Λέσβο σχετικά με τι σεισμολογική κοινότητα. Ας έλθει στο Γεωδυναμικό να δει πως με νύχια και με δοντια κρατάμε τη βάρδια ζωντανή επί 24ωρου βάσης. Ας έλθει να μας πει γιατί τις 30.000 που μου υποσχέθηκε πριν κοντά ένα χρόνος για να πληρώνουμε τη βάρδια ακόμα δε τις πήραμε. Πληροφορήθηκα επίσης ότι έλαβε κλήση και ο Μάκης ο Χουλιάρας. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που οι σεισμοπαθείς από το Ληξούρι ακόμα περιμένουν τα επιδόματα, οι σεισμοπαθείς της Λέσβου κοιμούνται στις εκκλησίες, τα δημόσια κτήρια είναι χωρίς έλεγχο, πολλά σχολεία μας είναι χωρίς έλεγχο στατικότητας και τόσα άλλα. Αν θέλουν κυβερνητικούς σεισμολόγους σπογκοκολάριους να ψάξουν αλλού». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top