Καυτές στιγμές εν πλω! Έξι Έλληνες στο κρουαζιερόπλοιο των οργίων

Όργια ακόμα και στο σαλόνι του πλοίου

 Έξι Έλληνες στο κρουαζιερόπλοιο των οργίων

Δίχως τέλος είναι τα όργια στο κρουαζιερόπλοιο των swingers που έφτασε στη Ρόδο, με τις αποκαλύψεις για αδάμαστο sex ακόμα και στο σαλόνι του πλοίου να έχει ανάψει τη φαντασία όσων ακούν τις ιστορίες για τα όσα συμβαίνουν εν πλω.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, οι 700 περίπου swingers που ταξιδεύουν με το κρουαζιερόπλοιο «Amazara Quest» μετέφεραν μέχρι και στρώματα και σεντόνια στο σαλόνι του πλοίου για να εκτονώσουν εκεί τα άγρια σεξουαλικά τους ένστικτα.

Το κρουαζιερόπλοιο έφτασε στη Ρόδο από την Πάρο και σήμερα αναχώρησε για τη Μαρμαρίδα της Τουρκίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό έχει πλήρωμα 393 άτομα και 660 επιβάτες, από τους οποίους οι 329 είναι άνδρες και οι 331 γυναίκες. Ανάμεσά τους βρίσκονται έξι Έλληνες και τέσσερις Κύπριοι, όπως επίσης 172 Αμερικανοί, 34 Άγγλοι, 17 Ελβετοί, 12 Σουηδοί, 33 Ολλανδοί, 18 Μεξικάνοι, 24 Ιταλοί, 37 Γερμανοί, 27 Γάλλοι, 28 Βούλγαροι, 24 Βραζιλιάνοι, 17 Αυστραλοί και 23 Αργεντίνοι. 

Πάνω στο πλοίο οι… ξαναμμένοι επιβάτες επιδίδονται σε αχαλίνωτο sex και στην ανταλλαγή συντρόφων. Φήμες μάλιστα θέλουν εκεί να εκτυλίσσονται σκηνές ανάλογες με της ταινίας «Μάτια ερμητικά κλειστά», με μαστίγια, δερμάτινες στολές και διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια.

Το ταξίδι μάλιστα με το κρουαζιερόπλοιο των οργίων είναι για γερά πορτοφόλια, αφού το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στα 2.349 δολάρια και μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 8.875 δολάρια αν κάποιος θέλει να μείνει σε μία από τις υπερπολυτελείς σουίτες.

Το τουριστικό πρακτορείο που διοργανώνει την κρουαζιέρα υπόσχεται επίσης απόλυτη εχεμύθεια, ενώ η ιστοσελίδα χρεώνει 12 ευρώ το μήνα συνδρομή για τα μέλη του που ανέρχονται στα πέντε εκατομμύρια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top