«Ένα κεράκι για τον Παυλάκη και την Αποστολία»-Προσευχή στον τόπο του φοβερού δυστυχήματος στη Θήβα

Εκεί όπου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην άσφαλτο

Να πουν μια προσευχή και να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη του μικρού Παύλου και της μητέρας του Αποστολίας που χάθηκαν τόσο τραγικά και άδικα στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα της Θήβας, καλεί τους κατοίκους της Θήβας ο ναός Μεγάλη Παναγία-Άγιος Δημήτριος.

Παραμονή της εορτής των Αγίων Αποστόλων και ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Παυλάκη, ο ναός αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ, - εορτή του Αποστόλου Παύλου και παραμονή της γιορτής των Αγίων Αποστόλων - απευθύνουμε μια προσευχή και ανάβουμε ένα κεράκι για τον Παυλάκη Πατμάνογλου και τη μανούλα του Αποστολία, στον τόπο του δυστυχήματος (27/2/2017) στο 83ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του χωριού Ύπατο Θηβών»

Η ώρα αναχώρησης, για όσους θέλουν να συμμετέχουν στην προσευχή, μαζί με την οικογένεια Πατμάνογλου και τους «αδελφικούς φίλους της» είναι 8.45 μ.μ. από τον Ναό της Μεγάλης Παναγίας.

Το εν λόγω κάλεσμα, κοινοποίησε στη σελίδα του στο Facebook και ο τραγικός πατέρας, Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο είδε να χάνονται μπροστά στα μάτια του μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων η γυναίκα και ο γιος του.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Υπάτιος Πατμάνογλου ταξίδευε με την σύζυγό του Αποστολία και τον μοναχογιό τους στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Κάποια στιγμή, συαμάτησαν σε πάρκινγκ  στο 83ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του χωριού Ύπατο Θηβών προκειμένου ο Υπάτιος Πατμάνογλου να πάει στην τουαλέτα.

Μερικά seconds μετά, η Porsche του Γιώργου Βακάκη, γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo, καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να εκραγούν και τέσσερις άνθρωποι να βρουν φρικτό θάνατο, ανάμεσα τους και ο κολλητός φίλος του Γιώργου Βακάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top