Σοκαρισμένη η οικογένεια του βοσκού που διαμελίστηκε από τρένο στον Αλίαρτο-Τι λένε η κόρη και η εγγονή του

O άτυχος κτηνοτρόφος βρήκε τραγικό θάνατο

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 85χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στον Αλίαρτο, όταν τρένο τον παρέσυρε και τον διαμέλισε μαζί με τα πρόβατά του.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το τρένο Intercity (I/C 60) που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη μόλις είχε περάσει από τον σταθμό της Αλιάρτου στη Βοιωτία και συνέχιζε κανονικά το ταξίδι με 200 επιβάτες, χωρίς τίποτα να προμηνύει το κακό που θα ακολουθούσε.

Στις 9:00 το βράδυ και σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σταθμό της Αλιάρτου ο μηχανοδηγός βλέπει ξαφνικά πάνω στις γραμμές ένα κοπάδι με πρόβατα, μαζί με τον 85χρονο βοσκό.

Προσπάθησε άλλα ήταν αδύνατο να αποτρέψει το κακό. Το τρένο πέφτει πάνω τους διαμελίζοντας τον βοσκό και πολλά από τα πρόβατα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβάτες.

ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ-ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 37χρονος μηχανοδηγός μετά το δυστύχημα, σταμάτησε στα 300 μέτρα μακριά. Κάλεσε την αστυνομία, στο σημείο έφτασε περιπολικό της Τροχαίας, και του πήραν μια πρώτη κατάθεση. Ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να γίνει λήψη αίματος. Στη συνέχεια, η αστυνομία τον μετέφερε πίσω στην αμαξοστοιχία (όπου είχαν παραμείνει οι 200 επιβάτες) για να την οδηγήσει πίσω στον σταθμό.

Αμέσως μετά από αυτό, ο μηχανοδηγός έφυγε, καθώς όπως είπε ο βοηθίς του, ήταν σοκαρισμένος από τα σκόρπια μέλη που αντίκρισε.

Ο 37χρονος φέρεται να είπε πως «ξαφνικά τον είδε μπροστά του με το κοπάδι».

Δεν αντιμετωπίζει κάποια κατηγορία. Αν ασκηθεί κάποια δίωξη είναι θέμα του εισαγγελέα.

Ο άτυχος 85χρονος είχε έξι παιδιά. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησαν σοκαρισμένες η μια του κόρη και η μια του εγγονή.

«Το μαντρί του ήταν πάρα πολύ κοντά στο σημείο. Δεν αποκλείεται εκείνη την ώρα κάποιο ζώο να μπλέχτηκε στις ράγες και να θέλησε να τα προστατεύσει» δήλωσε σοκαρισμένη η κόρη του, ενώ η εγγονή του είπε:

«Δεν το πέρναγε το κοπάδι από τις γραμμές, αλλά είχε εκεί δίπλα ένα μαντρί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top