Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 85χρονος κτηνοτρόφος στον Αλίαρτο το βράδυ της Τρίτης.

Όπως μεταδίδει το viotiaplus, ο Π.Τς., προσπάθησε να διασχίσει την σιδηροδρομική γραμμή, 400 μέτρα από τον σταθμό Αλιάρτου προς τη Λιβαδειά, στα όρια του οικισμού Ευρυτάνων.

Το μοιραίο φέρεται να συνέβη κατά τη μετάβαση στη στάνη που ο 85χρονος κτηνοτρόφος διατηρούσε στην περιοχή. Επί τόπου έσπευσαν οι αστυνομικές αρχές και η πυροσβεστική.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ-ΥΠΕΣΤΗ ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ

Όπως μεταδίδει το lamiareport, μετά το συμβάν ο 37χρονος οδηγός της αμαξοστοιχίας υπέστη ισχυρό σοκ, εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως το τρένο Intercity (I/C 60) που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη μόλις είχε περάσει από τον σταθμό της Αλιάρτου στη Βοιωτία και συνέχιζε κανονικά το ταξίδι με 200 επιβάτες, χωρίς τίποτα να προμηνύει το κακό που θα ακολουθούσε.

Στις 9:00 το βράδυ και σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σταθμό της Αλιάρτου ο μηχανοδηγός βλέπει ξαφνικά πάνω στις γραμμές ένα κοπάδι με πρόβατα, μαζί με τον 85χρονο βοσκό.

Προσπάθησε άλλα ήταν αδύνατο να αποτρέψει το κακό. Το τρένο πέφτει πάνω τους διαμελίζοντας τον βοσκό και πολλά από τα πρόβατα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβάτες.

Ο 37χρονος οδηγός κατεβαίνει κάτω και βλέποντας τον διαμελισμένο οδηγό και τα ζώα πάνω στις γραμμές παθαίνει ισχυρό σοκ και εγκαταλείπει το σημείο.

Μέχρι και σήμερα το πρωί δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν και τον αναζητούν.

Οι 200 επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα, αφού για πολλές ώρες παρέμειναν μέσα στο τρένο χωρίς καμία ενημέρωση.

 

 

Tags: