ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Μαρτυρία γιατρού ΚΑΙΕΙ τον αγγειοχειρουργό για τη δολοφονία της 36χρονης

Τον είδε να σπρώχνει ένα καλάθι που βάζουν τα… άπλυτα σεντόνια

Γιατρός ΚΑΙΕΙ τον αγγειοχειρουργό για φονο 36χρονης

Μπορεί ο 38χρονος αγγειοχειρουργός του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ακόμα και τώρα που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Διαβατών να αρνείται ότι δολοφόνησε την 36χρονη μεσίτρια που βρέθηκε νεκρή σε ρέμα στη Χαλκιδική, όμως μια νέα μαρτυρία έρχεται να σφίξει ακόμα περισσότερο τον κλοιό γύρω του.

Σύμφωνα με το seleo, γιατρός του νοσοκομείου έχει καταθέσει στην αστυνομία ότι την ημέρα της δολοφονίας της άτυχης μητέρας είδε τον κατηγορούμενο να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του νοσοκομείου, σπρώχνοντας ένα καρότσι – καλάθι μέσα στα οποία τοποθετούν οι καθαρίστριες τα άπλυτα.

Του έκανε μάλιστα τεράστια εντύπωση η εικόνα αυτή, όμως πριν προλάβει να τον ρωτήσει οτιδήποτε ο κατηγορούμενος αγγειοχειρουργός είχε εξαφανιστεί.

Η μαρτυρία αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει διαβιβαστεί ακόμα στην ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, στο άψυχο κορμί της 36χρονης εντοπίστηκε εκτός από την προποφόλη και δεύτερη ουσία, ένα οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο, το fentanyl, το οποίο είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40 – 50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη 100% καθαρότητας.

Όπως είπε μάλιστα ο δικηγόρος, το συγκεκριμένο φάρμακο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, καθώς για τις σκληρυντικές ενέσεις για τις οποίες πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο δεν χρειάζεται αυτό το κοκτέιλ φαρμάκων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top