ΝΕΕΣ αποκαλύψεις για το ΤΡΟΜΟ-δέμα σε Παπαδήμο: Ο φάκελος ήταν παρατημένος για ώρες στο δρόμο!

Θα μπορούσε κάποιος να τον κλέψει και να ανατιναχθεί-Μια γυναίκα φέρεται να είναι η αποστολέας της βόμβας

Παρατημένο για ώρες στο δρόμο, έξω από την οικία του Λουκά Παπαδήμου στο Ψυχικό, ήταν το τρομο-δέμα που εστάλη την περασμένη Πέμπτη στον πρώην Πρωθυπουργό.

Όπως αποκάλυψε ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τον τελευταίο καιρό η ασφάλεια του κυρίου Παπαδήμου είχε κοπεί στη μέση. Είχε αφαιρεθεί ο μισός αριθμός της φρουράς του, με αποτέλεσμα η κατοικία του στο Ψυχικό να παραμένει αφύλακτη. Από τα 16 άτομα, είχαν μείνει μόνο 8, τα περισσότερα για να τον συνοδεύουν στις μετακινήσεις.

Αποτέλεσμα ήταν να μείνει αφύλακτη και η σκοπιά έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό.

Γι΄αυτό τοποθετήσανε μια θυρίδα, ένα χρηματοκιβώτιο για να μπορούν να παίρνουν τα γράμματα από εκεί πέρα, και να ακολουθούν την διαδικασία με τον έλεγχο X-ray.

Όταν έφτασε πρωί πρωί ο ταχυδρομικός διανομέας, έφερε και τον φάκελο που ήταν η παγιδευμένη βόμβα. Δεν μπόρεσε να μπει μέσα στη θυρίδα, με αποτέλεσμα να την αφήσει κάτω στο πεζοδρόμιο. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι αυτή η βόμβα παρέμενε για αρκετές ώρες έξω στον δρόμο. Θα μπορούσε κάποιος να το πάρει, να το κλέψει και να ανατιναχθεί ο ίδιος.

Αργότερα λοιπόν, πήγε ο αστυνομικός, παρέλαβε τον φάκελο με την υπόλοιπη αλληλογραφία και έγινε η διαδικασία, με αποτέλεσμα να καταλήξουμε στο τραγικό περιστατικό,να σκάσει η βόμβα στα πόδια του πρώην Πρωθυπουργού, αργά το απόγευμα.

Από τα γραμματόσημα, από τον αριθμό που υπάρχει στο Κολωνάκι και μια διεύθυνση, φαίνεται πως το τρομο-δέμα είχε ως εικονικό αποστολέα, μια γυναίκα που εργάζεται σε οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top