Εφιαλτική η κατάσταση στα Εξάρχεια-Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι κάθε Σαββατοκύριακο

Μολότοφ, πέτρες και ξύλα «προσγειώνονται» πάνω στους αστυνομικούς

Για μια ακόμη φορά οι κουκουλοφόροι έριξαν μολότοφ σε αστυνομικούς στην Πατησίων θέτοντας σε κίνδυνο και τις ζωές των περαστικών οδηγών. Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι στα Εξάρχεια περιγράφουν στην κάμερα του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα, μια εφιαλτική κατάσταση με τις συνεχείς επιθέσεις των γνωστών αγνώστων.

Στο ίδιο έργο θεατές στα επεισόδια του Σαββατοκύριακου. Μολότοφ , πέτρες ξύλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε προσγειώνονται πάνω στους αστυνομικούς.

Οι οδηγοί των αυτοκίνητων τρέχουν πανικόβλητοι  για να αποφύγουν τις μολότοφ.

Το μόνο που περιμένουν οι κουκουλοφόροι είναι να πέσει το φως και με ορμητήριο την οδό Τοσίτσα να αρχίσουν το καταστροφικό έργο. Όπως βλέπετε κινούνται μέσα στο σκοτάδι με τις μολότοφ στα χέρια τους έτοιμοι να τις ρίξουν στους αστυνομικούς που  περιμένουν μπροστά από το Πολυτεχνείο.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά ξεκινά η επίθεση. Οι μολότοφ εκρήγνυνται. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τις αποφύγουν. Στην συνέχεια μπαίνουν στην Τοσίτσα. Οι κουκουλοφόροι χάνονται στο βάθος του δρόμου και βάζουν φωτιά στους κάδους απορριμμάτων. Επιστρέφουν για  να επιτεθούν ξανά.

Από τις 9 το βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα κράτησε η  μάχη με τους κουκουλοφόρους με τον δρόμο να έχει γεμίσει σπασμένα μάρμαρα.

Οι οδηγοί των τρόλεϊ περιγράφουν μια εφιαλτική κατάσταση.

Συνήθως οι επιθέσεις των κουκουλοφόρων γίνονται ταυτόχρονα και στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη.

Ανήμποροι οι κάτοικοι των Εξαρχείων βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν τολμούν να βγουν τρομοκρατημένοι από τα σπίτια τους και περιμένουν το ξημέρωμα για να δουν αν έχει καταστραφεί το αυτοκίνητο η το κατάστημά τους.

Αλλά ακόμη και όταν δουν ότι η περιουσία τους έχει καταστραφεί ή ακόμη και αν εισβάλουν στα σπίτια τους καταγγέλλουν ότι δεν είναι λίγες οι φορές που η αστυνομία αδιαφόρησε στις κλήσεις τους. Είναι το άβατο των Εξαρχείων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top