ΜΙΛΗΣΕ ο άνδρας που έδωσε τον ΤΡΟΜΟ-ΦΑΚΕΛΟ στον Λουκά Παπαδήμο! BINTEO

Κολλάζ κάνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να βρουν τον αποστολέα - Σε ειδικό θάλαμο το αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού

Την τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» βλέπει πίσω από το χτύπημα με τον τρομό-φάκελο στον Λουκά Παπαδήμο, η ελληνική αστυνομία, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

Άνδρες της αντιτρομοκρατικής και πυροτεχνουργοί εξετάζουν προσεκτικά το σημείο και το όχημα όπου εξερράγη ο φάκελος, ενώ η αστυνομία ήδη παίρνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τους δύο άνδρες που συνόδευαν τον πρώην πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο συνοδός ασφαλείας και ο οδηγός προέβησαν σε μια προφορική κατάθεση στους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, όσον αφορά στην αλληλογραφία του πρώην πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συνοδός ασφαλείας είπε ότι έλεγξε δύο φορές την αλληλογραφία (με X-RAY αλλά και με φορητό ανιχνευτή χειρός) από την στιγμή που την παρέλαβε από την Ακαδημία Αθηνών –εκεί δηλαδή όπου είναι πρόεδρος ο κύριος Παπαδήμος-.  

Στο μεταξύ, κολλάζ από τα κομμάτια του φακέλου επιχειρούν να κάνουν στελέχη των εγκληματικών εργαστηρίων, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον αποστολέα και την σφραγίδα της αποστολής. Ο μοναδικός που ίσως θυμάται από ποιον έχει σταλεί ο φάκελος είναι ο ίδιος ο κύριος Παπαδήμος.

Το όχημα του πρώην πρωθυπουργού μεταφέρθηκε σε αποστειρωμένο θάλαμο των εγκληματολογικών εργαστηρίων, προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά το εσωτερικό του. Ο φάκελος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, είναι ίδιος ή παρόμοιος με αυτούς που εστάλησαν τον περασμένο Μάρτιο σε Ευρωπαϊκούς αξιωματούχους.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top