Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Παπαδήμος! Μια ΚΙΝΗΣΗ έσωσε τον πρώην πρωθυπουργό - Πληροφορία STAR

Πως χειρίστηκε τον φάκελο και γλίτωσε από τα χειρότερα ο πρώην πρωθυπουργός

Κίνηση Παπαδήμος βόμβα

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος τραυματίστηκε, όταν άνοιξε παγιδευμένο φάκελο ενώ ήταν εν κινήσει το αυτοκίνητο της Τράπεζας της Ελλάδας, στο οποίο επέβαινε.

Ιατρικές πηγές από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός είπαν στο star.gr ότι μια κίνηση έσωσε τον κύριο Παπαδήμο από τα χειρότερα.  Ποια ήταν αυτή; Ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο κρατώντας τον κοντά στα γόνατα, μακριά από το στέρνο και την κοιλιά. Αυτό τον ΕΣΩΣΕ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός φέρει πολλά θλαστικά τραύματα.  Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στον μηρό, όπου φέρει τραύμα 5 εκατοστών. Ο κύριος Παπαδήμος υποβλήθηκε σε απεικονιστικές εξετάσεις προκειμένου να αποκλειστεί κάποιο εσωτερικό τραύμα, γι' αυτό δεν υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση. Γύρω στις 20:15 μπήκε στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί τον υπέβαλαν σε συρραφή επιφανειακών τραυμάτων. Μετά το τέλος της χειρουργικής επέμβασης, εισήχθη για προληπτικούς λόγους στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα παραμείνει για περισσότερες από 24 ώρες. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κύριος Παπαδήμος είχε πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον, πράγμα που σημαίνει ότι δεν του έγινε ολική νάρκωση.

Εν τω μεταξύ, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ο "Ευαγγελισμός" εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του κυρίου Παπαδήμου.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

"Ο Λουκάς Παπαδήμος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στις 18:10 της Πέμπτης (25/056/2017) στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητό του, όταν άνοιξε παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο.

Ο πρώην πρωθυπουργός έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς και υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται.

Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι συνοδοί του έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους, αναφέρει η διοίκηση του «Ευαγγελισμού»".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top