ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από την ΒΟΜΒΑ που έσκασε στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου -ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ - Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός - Πρώτη ανάρτηση: 25-05-2017 19:17

Συναγερμός επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, μετά την έκρηξη από παγιδευμένο φάκελο που σημειώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της Τράπεζας της Ελλάδος στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός, Λούκας Παπαδήμος .

Όπως αναλυτικά μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην Πρωθυπουργός (θωρακισμένη μαύρη Μερσεντές) κινούνταν στη συμβολή των οδών Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου. Μέσα στο όχημα, εκτός από τον Λουκά Παπαδήμο, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, επέβαιναν ο αστυνομικός του φρουρός και, φυσικά, ο οδηγός του.

Οι τραυματίες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το οποίο τεθεί σε ετοιμότητα .

Η ελληνική αστυνομία είναι στο πόδι και όπως φαίνεται από τα πρώτα αμοντάριστα πλάνα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η περιοχή  που έγινε η έκρηξη έχει αποκλειστεί .

Ο κ.Παπαδήμος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οποίος ήταν αυτός που άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο, έχει τραυματιστεί στα κάτω άκρα και στην κοιλιακή χώρα, και δεν κινδυνεύει η ζωή του. 

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπούσιος «τα τζάμια του αυτοκινήτου δεν έχουν σπάσει, δεν έχουν πάθει τίποτα. Το αυτοκίνητο ήταν θωρακισμένο, το ωστικό κύμα δεν εκτονώθηκε δεν βγήκε από το αυτοκίνητο, τα αέρια εγκλωβίστηκαν και προκάλεσαν τη ζημιά. Πυροτεχνουργός είπε πως υλικά που χρησιμοποιούνται σε πυροτεχνήματα προκάλεσαν πιθανότατα τον τραυματισμό του κυρίου Παπαδήμου, καθώς αν υπήρχε εκρηκτική ύλη, ακόμη και η μικρότερη ποσότητα, τότε θα μιλούσαμε για διαμελισμό και σοβαρότερο τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού». 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top