Με μαγιό και γόβες η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ της Αρναούτη για τον Παντελίδη και το τροχαίο-"2 μήνες περίμενα τον Παντελή, δεν ήξερα ότι σκοτώθηκε"

Τι λέει για την Φρόσω Κυριάκου, την οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη και τα σενάρια που ακούγονται για την τραγωδία

Μίνα Αρναούτη συνέντευξη

Ανεβασμένη πάνω σε σκάφος, φορώντας 20ποντα και ολόσωμο μαγιό, η Μίνα Αρναούτη, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλά για όλα στο περιοδικό "You".Η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον καλλιτέχνη και συγκλόνισε το Πανελλήνιο, αναφέρθηκε στις τελευταίες ώρες στη λέσχη πριν το τροχαίο και στον "πόλεμο" που κήρυξε εναντίον της η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή. 

Μετά από 15 μήνες, οκτώ χειρουργεία και πολλές διαδικτυακές κόντρες με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρνούτη βρήκε το σθένος να πει πράγματα που δεν έλεγε όλο αυτό το διάστημα, θέλοντας να στείλει, όπως είπε,  ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι τίποτα δεν χάνεται εάν δε θες να χαθεί.

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ

«Τον Παντελή τον ξέρω πριν από τη Φρόσω. Γνώρισα τον Παντελή από κοινό μας φίλο που ήτανε μαζί στο ναυτικό, με τον οποίο έχω πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα. Μετά γνώρισα και τον αδελφό του Παντελή από μια κοπέλα. Δεν ήτανε κολλητός μου να τον βλέπω όλη μέρα και όλη νύχτα αλλά ήτανε φίλος. Μιλούσαμε πολλές φορές για τα γκομενικά μας .Στον Παντελή μου άρεσε ο ζήλος που είχε γι' αυτό που έκανε. Περισσότερο δεν τον θαύμαζα για τα ίδια τα τραγούδια του, όσο θαύμαζα την αγάπη που είχε σε αυτό που έκανε»

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

«Εγώ ξεκίνησα να πιω έναν καφέ με τη φίλη μου τη Φρόσω, το ένα έφερε το άλλο. Ήρθε ο Παντελής, μας βρήκε και μας πρότεινε αν θα θέλαμε να πάμε σε ένα σπίτι όπου παίζανε πόκερ! Eίχα ξυπνήσει αργά, δεν νύσταζα και λέω πάμε. Μάλιστα, ο Παντελής μου έλεγε εκεί είναι φίλος μου ένα πολύ καλό παιδί, θέλω να σου τον γνωρίσω, ήθελε να μου κάνει προξενιό! (γέλια)…. Εκείνο το βράδυ ήταν πολύ στεναχωρημένος με τον αρνητικό απόηχο του τραγουδιού  του για την Κύπρο και το κατάλαβα όταν πήγα να του κάνω μια πλάκα, λίγο black χιούμορ με κάτι που είχα βρει στο Facebook για ένα τραγούδι περί Τσιχαντιστών! Θυμάμαι μούδιασε, δεν του άρεσε. Ενώ αυτός δεν έκανε κάτι με κακή πρόθεση, φοβήθηκε ότι θα μπορούσε να του κοστίσει στην καριέρα. Πάντως γενικότερα ήτανε κεφάτος, εκείνο το βράδυ έλεγε ανέκδοτα λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι»

 

"ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ"

«Το βράδυ στη Λέσχη τον ρώταγα τι έγινε Παντελή μου, τι τραγούδια ετοιμάζεις; Τι ρούχα θα βάλεις στην πρεμιέρα; Το πιο συγκλονιστικό απ’ όλα είναι ότι μου έδειχνε τα ρούχα που θα βάλει στην πρεμιέρα. Και όταν ξύπνησα στην εντατική και δεν μου είχανε πει ότι ο Παντελής δεν ζει, ρώτησα: «Ο Παντελής πήγε στην πρεμιέρα;» Και μου λένε όχι, δεν πήγε. Γιατί δεν πήγε ρωτούσα; Γιατί χτύπησε το πόδι του. Και εντάξει αφού χτύπησε το πόδι του γιατί δεν ήρθε να με δει εμένα; Θα έρθει. Και μετά περνάγανε οι μέρες. Γιατί δεν έρχεται; Μα είναι λίγο σοβαρά. Το έμαθα αυτό μετά από δύο μήνες»

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

«Ήμουνα δύο μήνες στην εντατική, στη ΜΕΘ αρχικά και μετά στη ΜΑΘ. Έβλεπα όνειρα με δράκους, ότι με κυνηγάνε, έβλεπα τροχαία και θανάτους. Ήταν ένας εφιάλτης. Σιγά σιγά αρχίζω να θυμάμαι… Εγώ κατάλαβα τη σοβαρότητα των πραγμάτων όταν έμαθα ότι ο Παντελής πέθανε. Τότε κατάλαβα πόσο σοβαρά είναι. Όταν ξύπνησα, νόμιζα ότι τραυματιστήκαμε και θα μας βάλουν σε έναν θάλαμο όλους μαζί για να γελάμε. Δεν καταλάβαινα ότι όλο αυτό θέλει τόσο μεγάλη αποκατάσταση. Εμένα δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να πέθανε κάποιος από τους άλλους δύο... Μου φέρνανε περιοδικά για να περνάει η ώρα μου και σκίζανε τις σελίδες που λέγανε για τον Παντελίδη ή καθόντουσαν και διαβάζανε τα περιοδικά για να δουν ότι δεν γράφει τίποτα για να πάρουν το περιοδικό»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ 

«Υπάρχει κατάθεση από τη μητέρα του Παντελή, η οποία λέει στην κατάθεσή της ότι είναι πεπεισμένη ότι οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριακού και θα το αποδείξει εντός 20 ημερών. Άρα εμένα με βγάζει ψευδομάρτυρα στην κατάθεση εφόσον κατέθεσα. Αντιλαμβάνομαι το πένθος, αλλά με…  πλήγωσε πάρα πολύ που εκείνοι δημοσίευαν ένα σημείωμα από άγνωστο που βρέθηκε και καλά στο σημείο του ατυχήματος από τον αδελφό του Παντελή και έλεγε: «Γιατί, Μίνα, δεν μιλάς; Σε εκβιάζει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου; Πείτε τι έγινε στο πάρκινγκ του αεροδρομίου». Και αυτό το σημείωμα άφηνε αιχμές ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και με στοχοποιούσε στον κόσμο. Από τη στιγμή που αυτό το σημείωμα δεν είναι στοιχείο για το δικαστήριο, εφόσον δεν φέρει υπογραφή κάποιου ανθρώπου, θα μπορούσε να το είχε γράψει και ένας τρελός και να το είχε αφήσει εκεί πέρα. Αφού δεν αποτελεί ντοκουμέντο για το δικαστήριο, για ποιο λόγο αυτό κοινοποιήθηκε τις στιγμές που εγώ ήμουνα έτοιμη να κάνω τόσο σοβαρά χειρουργεία και πάλευα να σταθώ στα πόδια μου; Αν ακόμα αυτοί οι άνθρωποι είχανε μια υπόνοια ότι κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση, γιατί δεν περιμένανε να σταθώ στα πόδια μου για να με πολεμήσουν; Αν αυτοί οι άνθρωποι κάνανε λάθος σε αυτό που υποπτεύονταν για μένα, δεν υπάρχει συγγνώμη πλέον. Όταν κοινοποιούσαν αυτό το σημείωμα εγώ ετοιμαζόμουν να μπω για ένα χειρουργείο οκτώ ωρών από το οποίο βγήκα»

"ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΝ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ"

Κλείνοντας η Μίνα Αρναούτη απέρριψε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν για το δυστύχημα και τον Παντελίδη. Έτσι όταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Μιχαλόπουλος της είπε «υπάρχουν δύο-τρία σενάρια που αιωρούνται! Το πρώτο είναι ότι τον χτυπήσατε στο πάρκινγκ και τον βάλατε νεκρό στο αμάξι, ότι ήταν νεκρός πριν από το ατύχημα ο Παντελής. Υπάρχει το σενάριο ότι αλλάξατε θέσεις με τον Παντελή στο αμάξι και η Φρόσω τράκαρε επίτηδες το τζιπ, υπάρχει και το σενάριο ότι κάπου τον πηγαίνατε νεκρό και ότι απλώς η Φρόσω κατά λάθος τράκαρε το τζιπ, αλλά κάποιος σας βοήθησε στο πάρκινγκ και τον βάλατε στη θέση του συνοδηγού. Έναν λοιπόν από αυτούς τους ανθρώπους ψάχνουνε να βρούνε δίπλα σου αυτή την περίοδο;», εκείνη σχολίασε «Προφανώς ναι, αλλά, δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά αυτά τα σενάρια, γιατί θα τρελαθώ. Σε κάποιες περιπτώσεις τα διακωμωδώ, γιατί αν το πάρω σοβαρά θα με ρίξει ψυχολογικά.»

ΦΩΤΟ youweekly.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top