ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλά στο STAR για το παιδί που περιμένει με την Σία Κοσιώνη

Δηλώνει ευτυχισμένος ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στο Star ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την καθημερινή μάχη που δίνει στην Περιφέρεια για τα όνειρα του, αλλά και για το παιδί που περιμένει με την Σία Κοσιώνη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ήδη είναι πατέρας τριών παιδιών, δεν έκρυψε τη χαρά του για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Σίας Κοσιώνη. «Είσαι ευτυχισμένος;», τον ρώτησε η Ζήνα Κουτσελίνη. «Πολύ. Πάρα πολύ», απάντησε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

«Πιστεύω ότι οφείλουμε, όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε με τα κοινά, να προστατεύουμε και να περιφρουρούμε τις οικογένειές μας και κυρίως τα παιδάκια μας. Όσο ανοιχτοί πρέπει να είμαστε για εμάς τους ίδιους και για τη δουλειά μας, τόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όταν εμπλέκονται άλλοι άνθρωποι που αγαπάμε, οι οποίοι δεν έχουν κανένα λόγο να πληρώνουν το κόστος των δικών μας επιλογών. Πέρα από όλα τα άλλα, τι είναι το πρώτο πράγμα που είσαι; Πατέρας. Πρέπει λοιπόν να δημιουργήσεις ένα οχυρό αγάπης για να στεγάσεις τα παιδιά σου», σημείωσε ο κύριος Κώστας Μπακογιάννης.

Στο ερώτημα «αν θα παντρευτούν με τη Σία Κοσιώνη;», ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είπε πως «ό,τι και να γίνει, θα προσπαθήσουμε να γίνει αυστηρά μεταξύ μας».

"Η αδελφή μου είναι χαρισματικός άνθρωπος"

Παράλληλα, ο κύριος Μπακογιάννης μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την αδελφή του Αλεξία, για την οποία είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι ο πιο καθαρός που ξέρω και ξεχειλίζει από αγάπη, επιμονή, δυναμισμό. Είναι χαρισματικό πλάσμα και σπουδαίος άνθρωπος». 

"Η προσπάθεια που κάνουμε στην Περιφέρεια είναι συλλογική"

Μιλώντας για τις αρμοδιότητες του, ο κύριος Μπακογιάννης είπε μεταξύ άλλων πως «είμαστε μικρά ψαράκια που κολυμπάμε ενάντια στο ρεύμα». 

Κληθείς να σχολιάσει το έργο που έχει γίνει και το πόσο έχει αλλάξει -προς το καλύτερο- το Καρπενήσι, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έκανε ειδική αναφορά στους συνεργάτες του. «Είμαστε μπετόν. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι συλλογική, έχει περάσει η εποχή του ηγέτη», υπογράμμισε. «Παίρνουμε τη δουλειά μας πολύ στα σοβαρά, αλλά όχι τους εαυτούς μας», πρόσθεσε.

"Ετοιμάζουμε ένα πολύ μεγάλο πακέτο έργων"

«Η μεγαλύτερη μου έγνοια στο τέλος της ημέρας είναι να είμαι σίγουρος πως ό,τι έχουμε πει, θα γίνει. Ο κόσμος είναι πολύ πιο μπροστά από τους πολιτικούς, διακρίνει την αληθοφάνεια από το δήθεν σοβαρό», είπε σε άλλο σημείο ο κύριος Μπακογιάννης, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι στην Περιφέρεια του ετοιμάζουν ένα πολύ μεγάλο πακέτο έργων που στοχεύουν κυρίως στην προσέλκυση του τουρισμού.

"Την παραίτηση την έχω στο τσεπάκι μου"

«Η εξουσία είναι εφήμερη, έχει ένα στοιχείο ματαιότητας σε φθείρει, πρέπει πάντα να είσαι επόμενος για την επόμενη μέρα» είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε «αν νιώσω ότι δεν μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη θα φύγω την επόμενη μέρα, την παραίτηση την έχω στο τσεπάκι μου».

"Δεν μπορείς να εκτιμήσεις το φως, αν δεν έχεις ζήσει το σκοτάδι"

Αναφερόμενος στην οικογένεια του, ο γνωστός πολιτικός είπε ότι μεγάλωσε με πολύ αγάπη, ενώ μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του, δήλωσε πως «πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει την απώλεια των δικών τους ανθρώπων, άρα δεν είμαι κάτι το διαφορετικό». Άλλωστε ο ίδιος πρόσθεσε με νόημα ότι «δεν μπορείς να εκτιμήσεις το φως, αν δεν έχεις ζήσει το σκοτάδι».

«Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τη στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου. Ο πατέρας μου για να σπουδάζει έπλενε αυτοκίνητα και εγώ χάρη σε εκείνον μεγάλωσα με όλες τις ανέσεις και του χρωστάω πολλά» παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. 

Σε ερωτήματα σχετικά με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, ο Περιφερειάρχης είπε πως «η μητέρα μου πάντα αγωνίζεται, δεν παραδίνεται ποτέ και πάντα είναι αληθινή».

«Θέλω τα παιδιά μου να είναι υπερήφανα για μένα», τόνισε σε άλλο σημείο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top