Διάρρηξη-μυστήριο πανάκριβων μηχανημάτων από τον "Άγιο Σάββα" - ΑΥΤΟΨΙΑ του STAR

Σε απόγνωση οι ασθενείς του νοσοκομείου που βρίσκεται δίπλα στη ΓΑΔΑ!

Ιατρικά εργαλεία αξίας 500.000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας από το νοσοκομείο "Άγιος Σάββας", αφήνοντας χιλιάδες ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας χωρίς ιατρικές εξετάσεις, όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν μεταξύ 4 και 6 η ώρα τα ξημερώματα. Έφτασαν μπροστά στο πνευμονολογικό ιατρείο, έσπασαν την κεντρική πόρτα και άρπαξαν ένα συνδετικό για τον υπέρηχο του βρογχοσκοπικού, ένα συνδετικό για το βίντεο του μηχανήματος, και ένα πληκτρολόγιο πολλών χιλιάδων ευρώ.

Μπήκαν όμως και στο γαστρεντερολογικό ιατρείο. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως άνοιξαν την πόρτα, καθώς διαθέτει κωδικό ασφαλείας. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να έκαναν εικονική διάρρηξη στην κεντρική κλειδαριά για να καλύψουν τα ίχνη τους. Από το γαστρεντερολογικό ιατρείο άρπαξαν 7 ενδοσκοπία και έναν επεξεργαστή. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων αγγίζει τις 500.000 ευρώ.

Οι κινήσεις των διαρρηκτών ήταν μελετημένες. Ακόμη και στον τρόπο που διέφυγαν, καθώς σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η ΓΑΔΑ. 

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Το νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" προσπαθεί με κάθε τρόπο να  εξυπηρετήσει τους ασθενείς μέχρι να αντικατασταθούν τα εργαλεία ζωής.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top