ΕΛΕΟΣ! Έκλεψαν εξοπλισμό από τον Άγιο Σάββα

Σε εξέλιξη η έρευνα από την αστυνομία

Έκλεψαν εξοπλισμό από τον Άγιο Σάββα

Αδίστακτοι διαρρήκτες εισέβαλαν στα γραφεία του πρώτου ορόφου του νοσοκομείου Αγίου Σάββα και έκλεψαν εξοπλισμό από συγκεκριμένα γραφεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου διαπίστωσαν την κλοπή σήμερα στις 07:00 το πρωί και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες.

Όπως έγινε γνωστό οι δράστες άρπαξαν εξοπλισμό που η αξία του εκτιμάται στις 400.000 ευρώ, που δύσκολα θα αντικατασταθεί, αφού τα περισσότερα μηχανήματα προέρχονταν από δωρεές.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της διάρρηξης υπήρχε πρόβλημα στο υπόγειο του νοσοκομείου και πλέον ερευνάται μήπως έγινε δολιοφθορά με στόχο να στρέψει την προσοχή των εργαζομένων σε άλλο σημείο του νοσοκομείου, ώστε να δράσουν ανενόχλητοι οι δράστες.

Τα μηχανήματα είναι απίθανο να χρησιμοποιηθούν στην Ελλάδα, καθώς αν γίνει αυτό θα εντοπιστούν αμέσως από την εταιρεία που έχει αναλάβει τη συντήρησή τους, επομένως εκτιμάται ότι θα πωληθούν στο εξωτερικό.

Πάντως ερωτήματα εγείρει πώς οι διαρρήκτες κατάφεραν να φύγουν από το νοσοκομείο με τεράστια μηχανήματα χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, ούτε καν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το νοσοκομείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top