ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star: Καρέ καρέ επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη αδίστακτου κακοποιού

Πραγματοποίησε έφοδο σε δημοτικό σχολείο στο Νέο Ψυχικό

Έφοδο σε σχολείο που βρίσκεται  δίπλα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας  στο Ψυχικό, έκαναν τη νύχτα πάνοπλοι αστυνομικοί αναζητώντας έναν αδίστακτο ληστή, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει από ενέδρα της Ασφάλειας.

Όπως βλέπετε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star και το Βάιου Σύρρου, με τα όπλα έτοιμα για μάχη με τον αδίστακτο ληστή,  οι δύο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ελέγχουν την άκρη του διαδρόμου  στο ισόγειο του σχολείου.

Μπροστά τους έχουν τη σκάλα που οδηγεί στον πάνω όροφο και πίσω μια αίθουσα διδασκαλίας. Είναι η ομάδα κάλυψης για τους υπόλοιπους αστυνομικούς οι οποίοι  ερευνούν σχολαστικά μία προς μία όλες τις αίθουσες διδασκαλίας.

Κάπου εκεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο,  στην οδό 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό,  προσπάθησε να κρυφτεί τρέχοντας ο ένας από τους δύο αδίστακτους Αλβανούς κακοποιούς. Μαζί με τον συνεργό του  λίγη ώρα πριν,  είχαν πέσει  σε ενέδρα  αστυνομικών της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, καθώς θεωρούνται βασικοί ύποπτοι  για πάνω από 15 ληστείες σε πρατήρια καυσίμων στα Βόρεια Προάστια.

Από τις 03:00 τη νύχτα  αστυνομικοί της ασφάλειας και την άμεσης δράσης κύκλωσαν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο περιμένοντας την διευθύντρια του σχολείο για να ανοίξει την καγκελόπορτα και να βγάλει το συναγερμό. Αμέσως μετά άρχισε η επιχείρηση. 

Με φακούς στα χέρια και το δάκτυλο στη σκανδάλη οι αστυνομικοί της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ μπήκαν στο σχολείο αναζητώντας τον κακοποιό. Ο συνεργός του είχε ήδη συλληφθεί.

Η έρευνα κράτησε ώρα και ήταν εξονυχιστική. Από πόρτα σε πόρτα και από αίθουσα σε αίθουσα οι αστυνομικοί σάρωσαν το διώροφο κτίριο χωρίς όμως να εντοπιστεί κάποιο ίχνος του ληστή.  Τα στοιχεία του ωστόσο είναι γνωστά και όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η σύλληψή του είναι καθαρά θέμα χρόνου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top