ΝΕΟ βίντεο από το χαμό στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής – Σηκωτό βγάζουν έξω τον Τζήμερο

Επιμένει ο επικεφαλής του «Δημιουργία Ξανά» ότι εκείνος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Ένα νέο βίντεο από τον κακό χαμό που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής του «Δημιουργία Ξανά», Θ. Τζήμερο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο αυτό δεν καταγράφεται η επίθεση που δέχθηκε η περιφερειακή σύμβουλος του ΚΚΕ, Α. Μπαλού από τον κ. Τζήμερο, όπως κατήγγειλε η ίδια, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, καταγράφεται όμως η στιγμή που ο πρόεδρος του «Δημιουργία Ξανά», απομακρύνεται σχεδόν σηκωτός από την αίθουσα της συνεδρίασης.

Μάλιστα όσοι ώρα ο κ. Τζήμερος απομακρύνεται από την αίθουσα ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει «κλείσε την πόρτα στον αλήτη», ενώ αρκετοί άλλοι του επιτίθενται φραστικά και τον τραβούν για να βγει έξω. 

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβασε στις προσωπικές του σελίδες στα social media, ο ίδιος ο Θάνος Τζήμερος, ισχυριζόμενος και πάλι ότι αυτός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μέλη του ΚΚΕ και όχι η κυρία Μπαλού.

«Για δείτε λίγο ποιος χτυπάει ποιον», έγραψε αρχικά ο κ. Τζήμερος και κατόπιν  ακολούθησε μπαράζ αναρτήσεων στο Facebook και στο Twitter, με τα οποία επιτίθεται στο ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για «τραμπούκους», «σταλινοφασίστες» και «συκοφάντες».

Όπως μετέδωσε χθες και το star.gr όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη το απόγευμα όταν ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γ. Καραμέρος ανέβασε στο Twitter βίντεο που δείχνει τον Θ. Τζήμερο να σκίζει τις αφίσες του ΚΚΕ για την επικείμενη απεργία της 17ης Μαΐου. 

 Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν μάλιστα και στο κεντρικό δελτίο του Star ότι ο πρόεδρος του «Δημιουργία Ξανά» λίγο πριν είχε ρίξει στο έδαφος και είχε γρονθοκοπήσει την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε για την κίνησή του να σκίσει τις αφίσες.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους υπόλοιπους περιφερειακούς συμβούλους να τον αποδοκιμάζουν έντονα και τελικά να τον βγάζουν από την αίθουσα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top