ΣΟΚ στην ΚΡΗΤΗ! Το κορίτσι κατήγγειλε τον πατέρα της γιατί φοβήθηκε μη μείνει ΕΓΚΥΟΣ

Την βίαζε και την ξυλοκοπούσε για να μη μιλήσει

Το κορίτσι κατήγγειλε τον πατέρα της φόβος έγκυος

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον 47χρονο από το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία της 13χρονης κόρης του ότι την βίαζε και την ξυλοκοπούσε κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το neakriti, το κοριτσάκι είπε στην αστυνομία ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μάλιστα ο 47χρονος φέρεται να κατάλαβε ότι το παιδί είχε απευθυνθεί στην αστυνομία, ζητώντας βοήθεια, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί και να ξεσπάσει στην 13χρονη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι φέρεται να βιάστηκε και να ξυλοκοπήθηκε το περασμένο Σάββατο, λίγες μόνο μέρες πριν συλληφθεί και ότι το παιδί είχε σημάδια στο κορμί της από χτυπήματα με ζώνη.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της μικρής, Χαράλαμπος Σφακιανάκης, οι Αρχές δεν συνέλαβαν αμέσως τον 47χρονο γιατί το παιδί είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσε να καταθέσει, αν δεν επισκεπτόταν πρώτα παιδοψυχολόγο.

Μάλιστα τους τελευταίους μήνες είχε νοσηλευτεί σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο δύο φορές, μία τον περασμένο Φεβρουάριο και την άλλη τον Μάρτιο.

Ο λόγος δε που έκανε τη 13χρονη να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για τον Γολγοθά που ανέβαινε ήταν ο φόβος της ότι μπορεί να μείνει έγκυος από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο 47χρονος, βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας, της αποπλάνησης και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top