ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο 43χρονος που ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΕ ένοπλος στον ΟΚΑΝΑ -Οδηγήθηκε στον Ανακριτή

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία- Πρώτη Ανάρτηση 11-05-2017 09:53

Νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 43χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου και πατέρας 5 παιδιών, που εισέβαλε ένοπλος και ταμπουρώθηκε στον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά, κρατώντας ομήρους.

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία, όπως και για διακεκριμένες φθορές.

Στην κατάθεση που έδωσε ο δράστης στους αστυνομικούς, τόνισε ότι δεν ήθελε να κάνει κακό κι ότι η αιτία που τον οδήγησε στην πράξη αυτή ήταν η διεκδίκηση της λειτουργίας του περιπτέρου του.

Ο δράστης εισήλθε στον χώρο του ΟΚΑΝΑ κρατώντας πιστόλι το πρωί της Δευτέρας και ευρισκόμενος σε πλήρη απόγνωση και εκτός εαυτού. Μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικές αρχές, άρπαξε, σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις τρομοκρατημένες υπαλλήλους και της έβαλε το όπλο στο κεφάλι, φωνάζοντας προς τους αστυνομικούς, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Αυτό που ζητούσε είναι να μην γκρεμιστεί το περίπτερο που διατηρεί, χωρίς άδεια, στο Ενετικό Λιμάνι και το οποίο αποτελεί το μοναδικό έσοδο για να ζήσει την οικογένειά του. Παρ’ όλ’ αυτά, ο δήμαρχος του πρότεινε να βγάλει άδεια για να ανοίξει περίπτερο σε άλλο σημείο της πόλης, καθώς για το συγκεκριμένο δεν μπορεί να βγάλει, αφού ο ιδιοκτήτης του πέθανε. 

Οι δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν στον ΟΚΑΝΑ από νωρίς, ενώ στο σημείο έσπευσαν ο πατέρας του 45χρονου, φίλοι του κι ένας γιατρός, που τον έπεισαν να παραδοθεί.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, ο 43χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top