"Παραδόσου" φωνάζουν φίλοι και συγγενείς στον 45χρονο που ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΕ στον ΟΚΑΝΑ Χανίων- ΟΛΕΣ οι εξελίξεις

Τρεις γυναίκες είναι κλειδωμένες σε ένα γραφείο μέσα στο κτίριο- Πρώτη Ανάρτηση 08-05-2017 12:04

Συνεχίζεται η επιχείρηση για την απομάκρυνση του 45χρονου, ο οποίος από το πρωί έχει καταλάβει τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα των Χανίων οπλισμένος.

Όπως αναφέρει το Zarpanews, ο 45χρονος, ο οποίος συμμετέχει σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, συνεχίζει να μιλά με τους διαπραγματευτές της αστυνομίας, ενώ ζήτησε να μιλήσει και με τον ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ.

Μάλιστα όπως μετέδωσε νωρίτερα και το star.gr, από την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Ο 45χρονος πατέρας, πέντε παιδιών, δεν κρατά κανέναν όμηρο, ωστόσο μέσα στα γραφεία, κλειδωμένες σε ένα δωμάτιο βρίσκονται τρεις γυναίκες εργαζόμενες. 

Αυτό που ζητά είναι να μην γκρεμιστεί το περίπτερο που διατηρεί χωρίς άδεια στο Ενετικό Λιμάνι και το οποίο αποτελεί το μοναδικό έσοδο για να ζήσει την οικογένειά του. Παρ’ όλ’ αυτά, ο δήμαρχος της πόλης του πρότεινε να βγάλει άδεια για να ανοίξει περίπτερο σε άλλο σημείο της πόλης, καθώς για το συγκεκριμένο δεν μπορεί να βγάλει, αφού ο ιδιοκτήτης του πέθανε. 

Στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, βρίσκεται ο αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, Κ. Λαγουδάκης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Μ. Βουλγαρίδης και ο δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας. 

Οι δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο από νωρίς το πρωί σήμερα, Δευτέρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν ο πατέρας του 45χρονου, φίλοι του κι ένας γιατρός, που προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, και η σύζυγος του 45χρονου επικοινώνησε μαζί του, παρακαλώντας τον κι εκείνη με τη σειρά της να παραδοθεί. Ο άντρας της είναι απελπισμένος και φοβάται ποια θα είναι η τύχη της οικογένειάς του, αν τελικά χάσουν το περίπτερο, όπως λέει η ίδια. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top