ΜΥΣΤΗΡΙΟ με τον θάνατο 20χρονου φοιτητή σε φεστιβάλ μουσικής στην Αθήνα-Συγκλονίζει η μαρτυρία του γιατρού που προσπάθησε να τον σώσει

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το νεαρό παλικάρι να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών χαπιών μαζί με αλκοόλ

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας φοιτητής από την Βόρεια Ελλάδα μετά από ολονύχτια διασκέδαση, σε φεστιβάλ μουσικής στην Αθήνα. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το νεαρό παλικάρι να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών χαπιών μαζί με αλκοόλ.

Ήταν μόλις 20 ετών. Αγαπούσε την ηλεκτρονική μουσική και κατέβηκε με την παρέα του στην Αθήνα ειδικά για το συγκεκριμένο φεστιβάλ. Η χαρά όμως έσβησε απότομα. Ο φοιτητής άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Συγκλονίζει η μαρτυρία του εντατικολόγου που προσπάθησε να τον σώσει:

Οι πληροφορίες που είχαμε από φίλους του που τον συνόδευαν ήταν ότι έκανε κάποια λήψη ουσιών. Έκσταση και κεταμίνη. Διαπιστώσαμε σε λιγότερο από μισή ώρα ότι είχε εγκατασταθεί νεφρική ανεπάρκεια, αιμορραγούσε από στόμα και μύτη και από το ορθόν. Και ένα ένζυμο η τροπονίνη που δείχνει αν έχει κανείς έμφραγμά ή όχι, ήταν στα ύψη.

Σε 2 ώρες o Βορειοελλαδίτης φοιτητής κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια. Ο γιατρός του φεστιβάλ, ο οποίος του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, δεν μπορεί να το πιστέψει.

«Το παιδί ήταν σε περίεργη διάθεση. Αισθανόταν την αδιαθεσία, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει καλά μαζί μας. Ήταν σε μια ημιληθαργική κατάσταση», δήλωσε στο Star ο Δημήτρης Μπακιρτζής, γιατρός της ΜΚΟ «Actionmed Γιατροί εν δράσει».

Η χρήση ουσιών σε μουσικά φεστιβάλ και συναυλίες είναι γνωστή στις αρχές. Είναι τα λεγόμενα ναρκωτικά του clubbing ή «μενού» των 20αρηδων. Αμφεταμίνες και διάφορα παράγωγα, όπως το ναρκωτικό χάπι speed υπόσχονται ευφορία και ασυγκράτητη ενέργεια. Στην πραγματικότητα όμως οι συνέπειες είναι ολέθριες.

Οι γονείς που έχασαν το μοναχοπαίδι τους περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις για να μάθουν τι πραγματικά συνέβη στο παιδί τους. Ενώ η διοργανώτρια εταιρεία του φεστιβάλ με ανακοίνωση εξέφρασε τα συλλυπητήρια της και ανέστειλε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top