Ποιος κλόουν; Πάρτι SURVIVOR ζητούν τα παιδιά! Η νέα μόδα που κάνει θραύση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr!

Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ που διοργανώνουν παιδικά πάρτι "κολύμπησαν" στα νερά του Άγιου Δομίνικου και πέτυχαν!

Survivor παιδικά πάρτι

Το «φαινόμενο» SURVIVOR επηρεάζει και τα…  παιδικά πάρτι! Οι κλόουν, τα ινδιάνικα παιχνίδια θησαυρού, ο Λούκυ Λουκ και η Ποκαχόντας που κάποτε ήταν πολύ στη μόδα στις παιδικές γιορτές θεωρούνται πλέον πασέ, με το reality επιβίωσης να κερδίζει τις εντυπώσεις, κάνοντας τους μικρούς μας φίλους να ζητούν από τους γονείς τους διακαώς γενέθλια με άρωμα… Άγιου Δομίνικου. 

Το τηλεοπτικό παιχνίδι που σημειώνει καθημερινά ρεκόρ τηλεθεάσεων δεν κάνει μόνο τις κυρίες να τρέχουν σε exlusive μανάβικα για καρύδες, προκειμένου να κάνουν τη δίαιτα του Survivor, αλλά ξετρελαίνει και τα ελληνόπουλα, που μετατρέπουν συχνά τις σχολικές αυλές σε φανταστικές «πίστες» του παιχνιδιού, ενσαρκώνοντας νοερά τη Λάουρα, τον Ντάνο, τον Βασάλο και τα άλλα παιδιά! 

Βλέποντας την μεγάλη επιρροή του reality, τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ που διοργανώνουν εκδηλώσεις και άλλα events για παιδιά, σκέφτηκαν να φέρουν τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, στήνοντας θεματικά πάρτι SURVIVOR! Η πρωτότυπη σκέψη τους ενθουσιάζει παλιούς και νέους πελάτες κι έχει τεράστια απήχηση στα παιδάκια.  

Τα πάρτι Survivor ξεκίνησαν στις αρχές της Άνοιξης, όταν ζέστανε ο καιρός και άρχισε ο κόσμος να βγαίνει σε αυλές και μπαλκόνια  για ξέγνοιαστες στιγμές. Η είδηση ότι τα Δελφινάκια κάνουν πραγματικότητα ένα όνειρο των παιδιών, οργανώνοντας γνωστικά και αγωνιστικά παιχνίδια παρόμοια με το Survivor, παρέχοντας όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό, μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα και πλέον κάθε Σαββατοκύριακο, όπως είπε εκπρόσωπος της εταιρίας στο star.gr, στήνονται 80 τέτοια πάρτι.

Τα Σάββατα και τις Κυριακές, από το πρωί μέχρι το βράδυ μεγάλοι κήποι, παιδικές χαρές και πάρκα γεμίζουν με…  λάβαρα, μπαντάνες, σημαιάκια, εμπόδια, σκηνές και κουδούνια, γεμίζοντας τα παιδιά με απίστευτη χαρά και ικανοποίηση. Τόσο οι μικροί μας φίλοι που σβήνουν τα κεράκια, όσο και οι καλεσμένοι μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, να τρέξουν και να διεκδικήσουν το έπαθλο του φαγητού, ακούγοντας προσεκτικά τις οδηγίες του παρουσιαστή! Ναι καλά διαβάσετε! Στα πάρτι Survivor υπάρχει και παρουσιαστής! Ηθοποιοί, γυμναστές, και ναυαγοσώστες αναλαμβάνουν ρόλο Τανιμανίδη, και καθοδηγούν τις δύο ομάδες, τους μπλε αστρομαχητές και τους κόκκινους μαχητές της φωτιάς. 

«Όταν ξεκινήσαμε τα πάρτι Survivor είχαμε χωρίσει τις ομάδες, όπως είναι στο αληθινό παιχνίδι, σε «Διάσημους» και «Μαχητές», ωστόσο υπήρξε πρόβλημα με τη δημοτικότητα των πρώτων και έτσι αναγκαστήκαμε να “βαφτίσουμε” με άλλα ονόματα τις δύο ομάδες», είπε η εκπρόσωπος της εταιρίας κυρία Τζίνια Κωνσταντίνου στο star.gr, περιγράφοντας ένα περιστατικό που τους έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

«Αν και οι συνεργάτες μας που αναλαμβάνουν τον ρόλο του Σάκη Τανιμανίδη, έχουν διαφορετικά ονόματα και συστήνονται με τα πραγματικά τους ονόματα στα παιδάκια, εκείνα τους φωνάζουν όλους ΣΑΚΗ» ,είπε χαμογελώντας η ίδια!

Πόσο όμως κοστίζει ένα πάρτι Survivor;

Οι τιμές ξεκινούν από τα 90 ευρώ (πακέτο μόνο με παιχνίδια) και φτάνουν τα 250 ευρώ (πακέτο με παιχνίδια και ολοκληρωμένο εξοπλισμό τύπου Survivor). Μάλιστα είναι πολλές οι μαμάδες οι οποίες θέλοντας να χαροποιήσουν τα αγγελούδια τους, διοργανώνουν από κοινού ένα πάρτι, μοιράζοντας τα κόστη. 

Τα παιδιά σηκώθηκαν από τους καναπέδες και άφησαν τα smartphones και τα tablets από τα χέρια

Μπορεί στο άκουσμα της είδησης πολλοί να αντιδράσουν αρνητικά, κατακρίνοντας τους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να βλέπουν τόσο πολύ τηλεόραση, αυτό που επισημαίνουν όμως στα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ είναι το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα θεματικά πάρτι βοήθησαν τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά και να αγαπήσουν τα αθλήματα! 

Οι μικροί μας φίλοι που είχαν απορροφηθεί στα tablets, ξεκόλλησαν από τα κλειστά δωμάτια, βγήκαν -όπως παλιά -σε αυλές και πάρκα, τρέχουν, παίζουν, χαίρονται και το… καλύτερο στηρίζουν τους αδύναμους! 

Όπως και να έχει, καλό είναι, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, σε όλα τα πράγματα να υπάρχει ένα μέτρο και οι γονείς να υπενθυμίζουν στα παιδιά ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι, ενθαρρύνοντας τα παράλληλα να διαβάζουν, να μιλάνε, να επικοινωνούν και να κοιμούνται περισσότερο, και φυσικά να τρέφονται πιο σωστά και υγιεινά! 

Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top