ΈΝΤΑΣΗ στους πλειστηριασμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη-«Ντροπή σου» φώναζαν στη συμβολαιογράφο

Ίδιο σκηνικό και στην Πάτρα-VIDEO και ΦΩΤΟ /Πρώτη ανάρτηση: 10-05-2017 18:07

Ένταση επικράτησε για ακόμα μια φορά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, καθώς ούτε σήμερα έγιναν πλειστηριασμοί.

Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» βρέθηκε στο σημείο και πέταξε έξω την συμβολαιογράφο, η οποία θα έβγαζε σε πλειστηριασμό 4 μικρά μαγαζιά.

Μάλιστα κάποια στιγμή η συμβολαιογράφος ζήτησε την συμβολή των αστυνομικών, οι οποίοι της είπαν «τι θέλετε να κάνουμε, να φέρουμε και τα ΜΑΤ;» με τον κόσμο να της φωνάζει «ντροπή σου!»

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όπως μεταδίδει το seleo, μαζική ήταν η προσέλευση διαδηλωτών στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου το απόγευμα επρόκειτο να διεξαχθούν στο Ειρηνοδικείο πλειστηριασμοί

Μέλη της Επιτροπής Δυτικών Συνοικιών, της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν για να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς, κάτι που κατάφεραν αφού η διαδικασία ματαιώθηκε.

Στα δικαστήρια υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης με τους διαδηλωτές, χωρίς όμως να χρειαστεί η επέμβαση της Αστυνομίας.

ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Όπως μετέδωσε το tempo24, φορείς και πολίτες βρήκαν απέναντί τους οι δύο γυναίκες συμβολαιογράφοι που έφτασαν νωρίς σήμερα το απόγευμα στα δικαστήρια της Πάτρας με ειδικές άδειες για τη διεξαγωγή πλειστηριασμών.

Οι συγκεντρωμένοι που δίνουν εδώ και μήνες αγώνα για να εμποδίσουν τους πλειστηριασμούς, είχαν μια ήρεμη κουβέντα με τις δύο συμβολαιογράφους οι οποίες  δεν επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα  για την διενέργεια των υποθέσεων πλειστηριασμού και αποχώρησαν μετά από λίγο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top