Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το υλικό της ΦΡΙΚΗΣ από το «κολαστήριο» της Δάφνης

Επιμένει ο 52χρονος «τυφλός» βιαστής ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της φοιτήτριας

Επιμένει στα περί οικονομικής συμφωνίας με αντάλλαγμα σεξουαλικές χάρες ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις της 11ης τακτικής ανακρίτριας για όσα συνέβησαν στο υπόγειο διαμέρισμα του στη Δάφνη, για τις κάμερες που κατέγραφαν τα πάντα, για την κατηγορία του βιασμού της νεαρής φοιτήτριας και για την αναπηρία που ισχυρίζεται ότι έχει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν κατέγραφε τις ερωτικές του πράξεις.

«Τις κάμερες τις είχε για να μπορεί να κινείται με τη βοήθεια της τεχνολογίας στο χώρο...» δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενο, Ελευθέριος Ειρηνάκης.

Το υλικό από τις κάμερες βρίσκεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας και σύντομα θα έρθει στα χέρια της ανακρίτριας καθώς από τα βίντεο αυτά αναμένεται να φανεί τι συνέβη τις στιγμές που ο 52χρονος, όπως κατηγορείται, νάρκωσε την 22χρονη φοιτήτρια και την έδεσε. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως ότι έχει γίνει είναι με τη συναίνεση της κοπέλας και αυτό από βίντεο παρελθόντως χρόνου αποδεικνύεται...Είχε βιντεοσκοπήσει κινήσεις της κοπέλας στο χώρο με μια περιβολή και μια άνεση τέτοια που δικαιολογεί τους ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φοιτήτρια είπε στους αστυνομικούς ότι ο κατηγορούμενος την υποχρέωνε να φοράει ένα κοντό φόρεμα με έντονο χρώμα, με τη δικαιολογία ότι ήθελε να την ξεχωρίζει στο χώρο. Ο Κοντζιλέλος πάντως δηλώνει, σύμφωνα με το δικηγόρο του, σοκαρισμένος:

«Είναι συγκλονισμένος, είναι σοκαρισμένος».

Οι συνήγοροι της 22χρονης φοιτήτριας σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συμπάσχει με νεαρή φοιτήτρια, θύμα εγκληματικών και εξαιρετικά ειδεχθών πράξεων μεσήλικα. Η ίδια και η οικογένειά της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την  συμπαράσταση, προτεραιότητά της όμως είναι η διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης και παρακαλεί για κατανόηση και  διακριτικό χειρισμό.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΥΦΛΟΥ

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να γλυτώσει την προφυλάκιση επικαλούμενος την αναπηρία του, ωστόσο δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό και ζήτησε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

«Το πιστοποιητικό από το ΚΕΠΑ δεν το είχε μαζί του αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να εξεταστεί από ειδικό...» δήλωσε ο δικηγόρος του.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε να διενεργηθεί κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν το επίμαχο έγγραφο που φέρεται να έχει στα χέρια του ο κατηγορούμενος είναι γνήσιο, ποιος το χορήγησε και πότε. Γείτονες του Κοντζιλέλου καταγγέλλουν ότι τον είχαν δει να οδηγεί μηχανάκι.

«Στο παρελθόν, πριν το ατύχημα με τα μάτια του, οδηγούσε μεγάλη μηχανή 1200 κυβικά, την οποία έχει κρατήσει ως συλλεκτική στο σπίτι του. Δεν οδηγεί μηχανή» δήλωσε ο δικηγόρος του.

Πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί και η πραγματογνωμοσύνη, στο πλαίσιο της ανάκρισης που θα δείξει αν ο κατηγορούμενος είναι τυφλός και ποιο είναι το ποσοστό αναπηρίας του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top