ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο... ΤΥΦΛΟΣ που ΒΙΑΖΕ επί ώρες τη φοιτήτρια και το μετέδιδε μέσω Facebook-Το είχε ξανακάνει

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο... ΤΥΦΛΟΣ που ΒΙΑΖΕ επί ώρες τη φοιτήτρια και το μετέδιδε μέσω Facebook-Το είχε ξανακάνει

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 4-5-2017 στη Δάφνη, για την κακοποίηση και τον βασανισμό μιας 22χρονης φοιτήτριας επί ένα 24ώρο.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλεί η κατάθεση της 20χρονης φοιτήτριας, η οποία έζησε ένα μαρτύριο κλεισμένη στο υπόγειο του 52χρονου στη Δάφνη.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, που φέρνει στο φως το bloko.gr, η 20χρονη είναι φοιτήτρια Ρωσικής Φιλολογίας και μένει μαζί με την αδελφή της στα Ιλίσια.

«Χθες στις 17:30 το απόγευμα πήγα από το σπίτι του στη Δάφνη για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε ότι θα μου τα δώσει αφού καθαρίσω πρώτα το σπίτι. Κάποια στιγμή ενώ ήμουν στην κουζίνα έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά είναι υπέρβαρος και δεν κατάφερα να ξεφύγω. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη», αναφέρει στην κατάθεσή της η φοιτήτρια.

Η συνέχεια είναι ανατριχιαστική:

«Φώναζα “βοήθεια” και μου έλεγε “σκάσε πουτάνα”. Αυτό έγινε πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και μόλις συνερχόμουν και φώναζα αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα, αυτός ήταν από πάνω μου και αγκομαχούσε, μετά πάλι έχασα τις αισθήσεις μου».

Η ίδια ζητά τώρα την παραδειγματική του τιμωρία, ενώ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τους αστυνομικούς που της έσωσαν τη ζωή. 

Χωρίς ίχνος ντροπής και μετάνοιας, ο 52χρονος είπε ότι το έχει ξανακάνει και σε άλλη κοπέλα που δούλευε για εκείνον και μάλιστα της έδινε κάτι παραπάνω για τις… έξτρα υπηρεσίες της.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αστυνομικός ρεπόρτερ και ιδιοκτήτης του bloko.gr, Γ. Καραϊβάζ, ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η 20χρονη φοιτήτρια εργαζόταν για εκείνον του δύο τελευταίους μήνες γιατί λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετείται.

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι είχε μια 10ετή σχέση η οποία όμως σταμάτησε πριν 2,5 χρόνια που ξεκίνησε το πρόβλημα της υγείας του, με την οποία όλα αυτά τα χρόνια είχαν σεξουαλικά φετίχ κατά τη διάρκεια του σεξ.

Συνήθιζε μάλιστα όπως είπε να της δένει τα χέρια πίσω από τη μέση και τα πόδια ανοιχτά και δεμένα στο προσκέφαλο του κρεβατιού, καθώς αυτή ήταν μια στάση που τον βόλευε λόγω της παχυσαρκίας του.

«Είχα βρει κι άλλη μια κοπέλα από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία, αλλά την έδιωξα, όταν μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι, το οποίο αργότερα μου το επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει», συνέχισε ο 52χρονος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top