Στον ανακριτή οδηγήθηκε για τρίτη φορά ο 52χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι επί 24 ώρες κρατούσε δεμένη μια 20χρονη φοιτήτρια που εργαζόταν στο σπίτι του και τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

 Μάλιστα σήμερα φάνηκε να ακολουθεί άλλη τακτική, καθώς δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, σε αντίθεση με χθες που είπε ότι «όλα θα φανούν».

Την ίδια ώρα, μετά από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του με εντολή του εισαγγελέα έχουν αρχίσει και ανοίγουν τα στόματα με τις αποκαλύψεις να είναι συγκλονιστικές.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το star.gr, οι γείτονες του 52χρονου Παναγιώτη Κοντζιλέλου δεν ήξεραν ότι είναι τυφλός, αφού τον έβλεπαν να οδηγεί ένα λευκό μηχανάκι και το έμαθαν τώρα από τις ειδήσεις.

Όλοι τους μιλούν για έναν περίεργο άνθρωπο, ιδιαίτερα στριφνό που δεν έκανε παρέα με κανέναν. Μάλιστα μια γυναίκα που βγήκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι είχε πάει πριν από δύο μήνες στο σπίτι του για να πιάσει εκεί δουλειά, αλλά τρομοκρατήθηκε από αυτό που αντίκρισε.

«Ένιωσα ότι είχα μπροστά μου ένα λιοντάρι έτοιμο να με κατασπαράξει», είπε τονίζοντας και αυτή ότι δεν της φάνηκε πως ήταν τυφλός. 

Tags: