Οπλισμένος άνδρας άνοιξε πυρ στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα

Συναγερμός στα Χανιά - Πρώτη ανάρτηση: 09:43

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων, όταν οπλισμένος άνδρας μπούκαρε στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα, άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών.

Δεν έχει διευκρινιστεί επίσης αν ο άνδρας κρατά τρεις εργαζόμενους ομήρους. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, μετά την εισβολή, οι υπάλληλοι αυτοί μπήκαν σε ένα δωμάτιο για να προφυλαχτούν και παραμένουν μέσα σε αυτό κλειδωμένοι, ενώ τους υπόλοιπους τους άφησε να φύγουν. 

Σύμφωνα με το Zarpanews, πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα, πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος είναι σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και ο οποίος θέλει να δει τον εισαγγελέα και να μιλήσει με τον δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα.

Αυτό που ζητά είναι να μην γκρεμίσει ο Δήμος ένα περίπτερο που έχει ο ίδιος στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, καθώς όπως λέει είναι το μοναδικό του εισόδημα για να ζήσει την οικογένειά του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, με τον δράστη να ανοίγει πυρ εναντίον τους κι εκείνοι να ανταποδίδουν, τραυματίζοντάς τον. Μάλιστα στο χώρο βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι, οι οποίοι κρατούνται εκεί παρά τη θέλησή τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top