Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 38χρονος γιατρός- Απαντήσεις ζητούν οι συγγενείς της 36χρονης

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του θύματος - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 07-05-2017 19:53

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 38χρονος γιατρός- Απαντήσεις

Αύριο, Δευτέρα, θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 38χρονος αγγειοχειρουργός, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μια 36χρονη μητέρα 3 παιδιών και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα σε ρέμα στο Παλιούρι. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα, ωστόσο τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι άντρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είναι επιβαρυντικά, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το star.gr. 

Μπροστά σε αναπάντητα ερωτήματα βρίσκονται τόσο οι αρχές όσο και οι συγγενείς της 36χρονης, όσον αφορά στον τρόπο αλλά και τον λόγο που έχασε τη ζωή της. Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου και οι δικοί της άνθρωποι ζητούν να μάθουν γιατί έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή η άτυχη μεσίτρια, αφήνοντας πίσω τα 3 ανήλικα παιδιά της.

Φίλη της 36χρονης λέει στο Star ότι «εμένα κάτι δεν μου αρέσει εκεί πέρα. Τι μπορεί να έγινε ακριβώς δεν μπορώ να ξέρω, αλλά δεν μπορεί να εξαφανιστεί ένας άνθρωπος. Πήγε σε ένα μεγάλο νοσοκομείο».

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ξεκίνησαν όλα από ένα ιατρικό λάθος, λόγω της αυξημένης ποσότητας αναισθητικού φαρμάκου που ανιχνεύτηκε από την ιατροδικαστική έρευνα, ενώ εντοπίστηκαν προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος. Ο 38χρονος ειδικευόμενος γιατρός αρνείται ότι σκότωσε μέσα στο Ιπποκράτειο την μεσίτρια και ότι μετέφερε στη συνέχεια το πτώμα με το αυτοκίνητο του στη Χαλκιδική και το πέταξε σε ρέμα στο Παλιούρι.

«Πριν ενάμιση μήνα, η κοπέλα πονούσε πάρα πολύ στη μέση της και το πόδι της και χρειάστηκε να πάει στο Ιπποκράτειο, που εφημέρευε. Εκεί τον γνώρισε τον γιατρό. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ θετικός, την εξέτασε. Έδωσε φυσικά τα στοιχεία της και μετά από μία, δύο εβδομάδες αυτός την βρήκε μέσω του Facebook και ζήτησε να γίνουν φίλοι. Απλά την προσέγγισε και θεώρησε ότι θα βρει λύση στο πόδι της γιατί την ενοχλούσαν οι φλέβες που φαινόντουσαν» εξηγεί η φίλη της 36χρονης.

Το ραντεβού για την επέμβαση κιρσών κλείστηκε για τις 26 Απριλίου και από εκείνη την ημέρα τα ίχνη της άτυχης μητέρας χάθηκαν. Για μία εβδομάδα την αναζητούσε η οικογένεια της, ενώ οι αστυνομικοί έγιναν η σκιά του αγγειοχειρουργού.

Τον πρόδωσαν το κινητό και οι κάμερες

«Η τεχνολογία τον πρόδωσε» λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί, καθώς οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από κάμερες. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο κατηγορούμενος, μετά την Χαλκιδική, έπλυνε σχολαστικά δύο φορές το αυτοκίνητο του σε πλυντήρια αυτοκινήτων προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος του θύματος.

Διαβάστε ακόμα: 

ΜΟΝΟ στο STAR: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ μαρτυρία της γυναίκας που μίλησε για τελευταία φορά με την 36χρονη στην Θεσσαλονίκη

ΑΥΤΗ είναι η 36χρονη που δολοφονήθηκε από τον ΓΙΑΤΡΟ μέσα στο Ιπποκράτειο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top