Φίλη της 36χρονης που δολοφονήθηκε από τον γιατρό ΞΕΣΠΑ – «Ήταν εξαιρετική μητέρα. Είμαστε συγκλονισμένοι»

Τι είπε στην εκπομπή του Star, "Αλήθειες με τη Ζήνα" για το έγκλημα που σόκαρε την Ελλάδα

Η επιστήθια φίλη της 36χρονης μητέρας 3 παιδιών που φέρεται ότι δολοφονήθηκε από 38χρονο γιατρό, μέσα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα»  για την άτυχη Γεωργιάνη.

«Ήταν μια εξαιρετική μητέρα που λάτρευε τα παιδιά της και δεν θα έκανε απολύτως τίποτα για να τα πληγώσει. Περνούσε πολλές ώρες με τα παιδιά της», είπε αρχικά η φίλη του θύματος.

Η ίδια γυναίκα έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να μην χαρακτηρίζουν τη σχέση θύτη και θύματος «ερωτική» από σεβασμό προς τα παιδάκια της Γεωργιανής. 

«Τα μηνύματα στο Facebook δεν σημαίνει ότι η φίλη μου και ο γιατρός είχαν ερωτική σχέση», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η 36χρονη ήταν πολύ γλυκό κορίτσι.

«Ήταν πολύ γλυκό κορίτσι, δεν θα έδινε τέλος στη ζωή της. Είχε κάνει δύο γάμους και είχε τρία παιδιά (δύο αγόρια από τον πρώτο γάμο και ένα κοριτσάκι από μικρό από τον δεύτερο γάμο της)», τόνισε. 

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Να είναι καλά εκεί που είναι τώρα, την αγαπάμε», πρόσθεσε η φίλη .

Υπενθυμίζουμε ότι ο 38χρονος γιατρός κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και για περιύβριση νεκρού. Συνελήφθη με ένταλμα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, ενώ μετήχθη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή για το έγκλημα που του αποδίδεται κι αρνείται τις κατηγορίες. Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, από την α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη Δευτέρα.Η σορός της 36χρονης βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε ένα ιδιαίτερα δύσβατο δάσος, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στον οργανισμό της ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο, γεγονός που προβλημάτισε τις αρχές, που εξετάζουν το ενδεχόμενο δηλητηρίασης του θύματος. Τον 38χρονο προδίδουν οι κάμερες του νοσοκομείου που δουλεύει, που κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του. Το γεωγραφικό του στίγμα, επίσης, φανερώνει ότι βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή στην οποία εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα. Η ιατροδικαστική έρευνα είναι αυτή που θα δείξει τι πραγματικά συνέβη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top