ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της μικρής Στέλλας: «Ήξερε τι έκανε, ήταν νηφάλιος όταν σκότωσε το παιδί μας»

Καταπέλτης εναντίον του συζύγου της

 «Ήξερε τι έκανε, ήταν νηφάλιος όταν σκότωσε το παιδί μας

Χθες έθαψε το παιδί της και το αποχωρίστηκε για πάντα, δίνοντάς του υπόσχεση ότι ο άνθρωπος που της έκοψε το νήμα της ζωής, ο ίδιος της ο πατέρας, θα πληρώσει για το αποτρόπαιο έγκλημά του. Η ίδια απορρίπτει τους ισχυρισμούς του συζύγου της ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μέσω του δικηγόρου της υποστηρίζει ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε και ήταν νηφάλιος όταν σκότωνε το παιδί τους.

Ο δικηγόρος της κυρίας Πόπης Εικοσπεντάκη είχε δηλώσει άλλωστε στο star.gr ότι ο παιδοκτόνος δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα και ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η εντολέας του θεωρούν ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, ενδεχομένως γιατί το παιδί είχε μια αναπηρία.

Η ίδια η μητέρα της 6χρονης Στέλλας, φέρεται να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι το παιδί είχε μια αναπηρία και το θεωρούσε βάρος για την οικογένεια.

Μέσω του δικηγόρου της μάλιστα διεμήνυσε ότι σε περίπτωση που ο 61χρονος ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, τότε κι εκείνη θα διορίσει τεχνικούς συμβούλους ψυχιάτρους.

Ο παιδοκτόνος αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και περιύβρισης νεκρού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top